Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Jágr a Detroit? Brzy možná realita

Detroit - Hokejový útočník Jaromír Jágr má údajně namířeno zpět do NHL a jeho preferovanou destinací je podle informací zámořských médií tým Detroitu. Podle serveru MLive.com Jágr dokonce hovořil s koučem Mikem Babcockem a četná jednání proběhla i mezi generálním manažerem Rudých křídel Kenem Hollandem a Jágrovým agentem Petrem Svobodou. Holland sice odmítl celou záležitost blíže komentovat, ale potvrdil, že agent legendárního útočníka, jímž je olympijský vítěz z Nagana Svoboda, Red Wings opravdu kontaktoval a že vedení klubu nyní možnost angažovat Jágra skutečně zvažuje.

Detroit, který v minulosti často sázel na ostřílené veterány, by prý navíc rád sehnal útočníka, který by svou kvalitou zapadl do prvních dvou útočných formací. Jágr, jenž v polovině února příštího roku oslaví čtyřicetiny, by tuto podmínku naplňoval, ale s velkou pravděpodobností by se dočkal jen ročního kontraktu.

Detroit však není jediným týmem spojovaným s možností Jágrova návratu do slavné zámořské ligy. Svoboda prý kontaktoval i dva týmy, kde nejproduktivnější Evropan historie NHL již v minulosti hrával - Pittsburgh a New York Rangers. Čtvrtou často skloňovanou možností je Montreal, kde by Jágr mohl vytvořit údernou dvojici s dalším odchovancem kladenského hokeje Tomášem Plekancem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články