Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Indiáni surfují na vítězné vlně, Chomutov vypadl z desítky

Už na sedm zápasů natáhli vítěznou sérii hokejisté Plzně, když ve šlágru kola přestříleli doma Brno 5:4 a odskočili úřadujícím mistrům už na desetibodový rozdíl. Indiáni dál vedou tabulku o pět bodů před druhým Hradcem Králové, který uspěl na ledě Vítkovic. O další bod zpět je Třinec, Oceláři prodloužili výhrou 5:3 výsledkovou mizérii Chomutova. Piráti vyhráli jen dvě z posledních patnácti utkání a po tříbodovém zisku Zlína na Spartě se propadli mimo postupovou desítku pro play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Souhrn 24. kola: Plzeň stále vládne extralize o pět bodů

Plzeň - Brno 5:4

Hokejisté Plzně porazili Brno 5:4 a v souboji vedoucího týmu proti úřadujícím mistrům si připsali sedmou výhru v řadě. Udržují si tak v čele pětibodový náskok před druhým Hradcem Králové. V rušném utkání sice hosté dvakrát vedli, ale Indiáni i díky přesilovkovému hattricku Miroslava Indráka připravili Kometě čtvrtou porážku za sebou. Čtyřmi asistencemi se zaskvěl v dresu vítězů také Milan Gulaš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364534-plzen-kometa)

Vítkovice - Hradec Králové 3:6

Hradec Králové zvítězil popáté za sebou, když vyhrál na ledě Vítkovic 6:3. Domácí přitom vedli 2:0 a 3:2, Hradec ale zásluhou kapitána Jaroslava Bednáře vždy dokázal vyrovnat a třemi brankami ve třetí třetině zápas rozhodl. Vítkovice prohrály doma třetí z posledních čtyřech zápasů a v počtu bodů získaných před vlastními diváky jsou třetí nejhorší v soutěži.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364529-zive-vitkovice-hradec-kralove-1-0)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové

Chomutov - Třinec 3:5

Chomutov prohrál doma s Třincem 3:5 a připsal si už šestou porážku za sebou. Oceláři, kteří zakončili na severu Čech dlouhou sérii šesti duelů venku, se radoval z teprve třetí výhry z posledních sedmi klání. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci oslavil návrat do sestavy Ocelářů po třízápasové absenci útočník Martin Růžička.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364531-chomutov-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov - Třinec

Sparta - Zlín 1:3

Sérii čtyř porážek ukončil Zlín, když vyhrál na ledě Sparty 3:1. Dvěma góly se na tom podílel útočník Zdeněk Okál. Pražané tak v šestém zápase pod vedením trenéra Františka Výborného poprvé nebodovali a klesli na deváté místo tabulky. Zlín je o skóre desátý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364536-sparta-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Zlín

Jihlava - Liberec 0:2

Už počtvrté v řadě prohrála doma poslední Jihlava, když podlehla Liberci 0:2 a podruhé za sebou neskórovala. Po celkově páté porážce z posledních šesti duelů se ztráta nováčka na dně tabulky zvýšila už na pět bodů. Bílí Tygři se naopak zvedají a odsunuli do pozice nejhoršího týmu z venkovních zápasů právě Duklu. První čisté konto ve čtvrtém duelu za Liberec si připsal gólman Jaroslav Janus.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364532-jihlava-liberec)

Mladá Boleslav - Olomouc 4:3 PP

Mladá Boleslav zdolala Olomouc 4:3 v prodloužení a oslavila výhru i ve druhém utkání pod vedením nového trenéra Vladimíra Kýhose. Bruslařský klub sice dvakrát ztratil vedení, ale v čase 63:44 rozhodl útočník Vojtěch Němec.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364533-boleslav-olomouc)

Pardubice - Litvínov 5:0

Ani ve druhém vzájemném zápase v sezoně nedokázali Litvínov proti Pardubicím skórovat. Dynamo vyhrálo doma jasně 5:0 a připsalo si třetí výhru v řadě. Východočeši rozhodli zápas ve druhé části, kdy nastříleli tři branky. Gólman Ondřej Kacetl vychytal své druhé čisté konto v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364535-pardubice-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články