Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hudler: V Calgary bych chtěl zůstat do konce kariéry

Velké Karlovice – Jiří Hudler má za sebou nejlepší sezonu kariéry. Pochvaloval si souhru se dvěma mladými a talentovanými útočníky, souhru i atmosféru v celém týmu. Běží mu poslední rok smlouvy, a tak ho může potkat v jeho životní hokejové cestě cokoli. Netají se tím, že by v Calgary chtěl strávit i zbytek kariéry.

Jiří Hudler
zdroj: ČTK/AP

"Byla to stoprocentně nejlepší sezona v NHL. Všechno vycházelo, jak jsem si před sezonou představoval. Byli jsme outsidery a došli jsme do play-off. Mně se dařilo, hrál jsem se dvěma mladými kluky. Všichni jsme udělali hodně bodů," pronesl v rozhovoru pro Sportovní zprávy autor 76 kanadských bodů v letošní sezoně.

V útoku předváděl český forvard nádherné kousky s Johny Goudreauem a Seanem Monahanem. "Oba jsou to super talenti, jednou to budou hvězdy NHL. Pro mě je super, když můžu být u toho, když takhle vyrůstají," řekl Hudler.

Calgary má hokejové budoucnosti co nabídnout a Hudler chce být u toho. "Chtěl bych tam zůstat do konce kariéry. Mají mladý tým s perspektivou," vyzdvihl český útočník.

Je nám líto, video expirovalo.
Hudler: V Calgary chci zůstat do konce kariéry

Hudler zakončil sezonu jak známo "ponožkovým" výstupem při zisku Lady Byng Trophy pro nejslušnějšího hráče NHL. Přiznal, že je to show a tak by se to mělo také pojmout. Na druhou stranu se nepokoušel o vtip za každou cenu. "Už jsem v tom nemohl sedět. Nebyl to vtip, jen bolestivá záležitost," uvedl.

Na začátku července tráví Hudler dovolenou ve Velkých Karlovicích. Zahálení a dobré jídlo bývá zrádné. "Musím být aktivní, abych nepřibral deset kilo," řekl s lehkým úsměvem Hudler.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články