Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Hradec sestřelil Pardubice, výhru slaví i Litvínov

Praha – Poslední předvánoční kolo bylo svědkem vysokého vítězství Hradce Králové v derby s Pardubicemi (5:1). Slavil i Litvínov, který v přestřelce vyhrál v Mladé Boleslavi (6:3). Radost z dobré defenzivy mají v Liberci, který vyhrál 3:0 v Chomutově.

Radost hradeckých hokejistů
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Hradec Králové – Pardubice 5:1

V premiérovém derby této sezony mezi Hradcem Králové a Pardubicemi se s góly roztrhl pytel. Domácí Mountfield roznesl soupeře 8:2 a Dynamo padlo i na svém domácím ledě poměrem 3:4. Hradečtí se o gólovou nadílku postarali i v předvánočním duelu, ačkoli účet zápasu otevřely Pardubice. Domácí však ovládli zbylé dvě třetiny a nakonec vyhráli pohodlným rozdílem 5:1.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345921-hradec-nadeloval-ve-vychodoceskem-derby-pardubice-porazil-5-1/)

Olomouc – Sparta 1:5

Olomoučtí hokejisté svým fanouškům nedali ideální vánoční dárek. V duelu s pražskou Spartou tahali od počátku za kratší konec a mohli být rádi, že alespoň v závěru korigovali stav svou jedinou brankou na 1:5.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345941-olomouci-se-predvanocni-kolo-nepovedlo-se-spartou-prohrala-1-5/)

Sport
zdroj: ČT4

Mladá Boleslav – Litvínov 3:6

Největší přestřelku celého kola viděli diváci na ledním stadioně v Mladé Boleslavi. Domácí se ale nakonec neradovali. Litvínov po gólové smršti vyhrál 6:3.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345936-litvinov-se-rozstrilel-v-boleslavi-vyhral-6-3/)

Třinec – Karlovy Vary 4:2

Třinečtí hokejisté zvládli poslední předvánoční kolo a přidali další tři body do kolonky v tabulce, které kralují. Protivníky z Karlových Varů porazili 4:2 po brankách Irgla, Petružálka a dvou gólech Kana.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345933-trinec-si-poradil-s-karlovymi-vary-a-pridal-dalsi-tri-body-do-tabulky/)

Chomutov – Liberec 0:3

Liberečtí favorité neměli v duelu s Chomutovem větší problémy a pohodlně vyhráli 3:0. Na straně loňského mistra extraligy se dvakrát trefil Šimek a jednu branku přidal dvě minuty před závěrečnou sirénou Bartovič.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345935-liberec-smetl-chomutovske-soupere-3-0/)

Zlín – Plzeň 3:1

Plzeňští hráči nezopakovali překvapivý výsledek z minulého kola, kdy porazili Kometu Brno, a prohráli na ledě Zlína. Domácí hokejisté slaví vítězství 3:1 po gólech Šťastného, Vlacha a Kubiša. Za Plzeň se trefil pouze Vondráček.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345934-plzen-nenavazala-na-minule-kolo-a-podlehla-zlinu/)

Kometa Brno - Vítkovice 1:2 po sam. nájezdech

Nejtěžší soupeř Komety? Vítkovice. Brňané s nimi prohráli i potřetí v sezoně, když byli méně šťastnými při nájezdech. O výhře 2:1 rozhodl kapitán Rostislav Olesz. Hosty nezastavilo ani zranění brankáře Patrika Bartošáka, kterého mistrně zastoupil Daniel Dolejš. Kometa v tabulce klesla na čtvrté místo, Vítkovice zůstaly osmé.

REPORTÁŽ (//sport/hokej/extraliga/345952-kometa-i-napotreti-padla-s-vitkovice-rozhodujici-najezd-promenil-olesz/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články