Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Hradec se vrátil na druhé místo, Kometa porazila Plzeň v nájezdech

Dvougólový střelec Radek Smoleňák a bezchybný Patrik Rybár byli hlavními strůjci vítězství Hradce Králové 4:0 v souboji o druhé místo proti Vítkovicím. V dalším taháku 37. extraligového kola udolala Kometa doma první Plzeň 3:2 až po samostatných nájezdech. Indiáni sice ztratili pátý z posledních šesti zápasů, přesto dál vedou tabulku o osm bodů. Piráti po čtyřech výhrách nebodovali v Třinci a znovu se propadli mimo elitní desítku. Počtvrté za sebou a celkově posedmé z posledních devíti utkání neuspěla Mladá Boleslav, po porážce v Olomoucí jí patří až dvanáctá příčka.

Radost hokejistů Hradec Králové
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Brno - Plzeň 3:2 SN

Kometa Brno zvítězila popáté za sebou, když doma porazila vedoucí Plzeň 3:2 po nájezdech. Brňané byli blízko výhře už po základní hrací době, alespoň bod pro hosty ale vybojoval ve hře bez brankáře Stach. Vítěznou branku v rozstřelu si připsal Kanaďan Mallet.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366768-zive-kometa-brno-plzen-0-1)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Plzeň

Hradec Králové - Vítkovice 4:0

Hokejisté Vítkovic neuspěli v přímém souboji o druhé místo, z Hradce králové si odvážejí porážku 0:4. Východočeši rozhodli o svém vítězství ve druhé třetině třemi brankami během necelých pěti minut. Dva góly vítězů vstřelil Radek Smoleňák, gólman Patrik Rybár vychytal díky 31 úspěšným zákrokům sedmou nulu v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366766-hradec-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

Zlín - Sparta 2:4

Sparta napravila středeční domácí neúspěch s Třincem a zvítězila 4:2 na ledě Zlína. Po čtvrté vítězství Pražanů z posledních pěti kol se dvěma brankami podepsal obránce Zbyněk Michálek. Berani ztratili doma všechny body podruhé za sebou a klesli na osmé místo o bod za svého přemožitele.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366763-zlin-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta

Třinec - Chomutov 4:2

První dvě branky Romana Vlacha v novému působišti nasměrovaly Třinec na přelomu první a druhé třetiny k vítězství nad Chomutovem. Oceláři následně přidali další dvě branky a přes dvojnásobné snížení soupeře už výhru pohodlně udrželi. Slezané si prvním tříbodovým ziskem na domácím ledě od 22. října upevnili čtvrtou příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366758-trinec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Chomutov

Jihlava - Liberec 0:2

Poslední Dukla Jihlava se stále nemůže chytit. Na domácím ledě podlehla Liberci 0:2 a zaznamenala tak sedmou porážku z posledních osmi duelů. Liberecký gólman Roman Will vychytal druhou nulu v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366759-jihlava-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Liberec

Litvínov - Pardubice 1:2

Důležité vítězství si v souboji dvou týmů bojujících o desítku připsaly Pardubice. Dynamo vyhrálo 2:1 na ledě Litvínova zásluhou přesilovkové trefy kapitána Tomáše Rolinka ze 45. minuty. Chemici prohráli čtvrtý z posledních pěti zápasů a zůstávají na předposlední příčce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366762-litvinov-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Pardubice

Olomouc - Mladá Boleslav 4:2

Už více než měsíc nevyhráli hokejisté Mladé Boleslavi za tři body a nepříznivou sérii neprolomili ani proti Olomouci. Na Hané sice dokázali do poloviny zápasu vymazat dvoubrankový náskok soupeře, na branku Buriana ze 35. minuty už ale odpověď nenašli. První vítězství Kohoutů v novém kalendářním roce pečetil do prázdné branky Irgl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366767-olomouc-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články