Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Hrabala nahradil v reprezentační nominaci hradecký Jank

Praha - Obránce Josef Hrabal z Novosibirsku vypadl kvůli zranění z nominace české hokejové reprezentace, která ve středu zahájí přípravu před květnovým mistrovstvím světa v Minsku. Nahradí jej Bohumil Jank z Hradce Králové, který bude už jedenáctým nováčkem v kádru kouče Vladimíra Růžičky. V pondělí se zapojí do přípravy také obránce Zdeněk Kutlák z Davosu.

Bohumil Jank v zápase se Zlínem
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

První sraz má česká reprezentace ve středu v Edenu, kde se bude Růžičkovi hlásit pětadvacítka hráčů. V pondělí se k týmu přidají vedle Kutláka také brankář Alexander Salák s útočníkem Romanem Červenkou z Petrohradu a obránce Jan Kolář s forvardem Lukášem Kašparem z Donbassu Doněck.

Reprezentace bude trénovat v Edenu. Ve čtvrtek 10. dubna a o den později nastoupí v Děčíně proti Dánsku. V Euro Hockey Challenge pak čekají Růžičkovy svěřence ještě čtyři duely. Ve středu 16. dubna a den nato se utkají v Havlíčkově Brodě s Norskem, v pátek 25. dubna v Neuenburgu a v neděli 27. dubna v Basileji změří síly se Švýcarskem. Generálkou na MS budou Oddset Hockey Games ve Stockholmu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články