Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hokejový galavečer v Pardubicích, Liberec dál tápe

Praha – Velkou hokejovou show předvedli hokejisté Kladna a Pardubic, diváci viděli patnáct gólů a dva hattricky, v přestřelce se nakonec radovali Rytíři. Vítkovice protáhly smolnou sérii, všechny body u nich bral Litvínov. Třinec vedl v Chomutově, náskok ale neudržel. Napínavý zápas si užili diváci v Brně, Zlín se totiž radoval až po nájezdech. Liberci se nadále nedaří, doma utrpěli debakl s Plzní, Sparta potřebovala k výhře nad Českými Budějovicemi prodloužení.

Tomáš Plekanec
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice – Kladno 6:9

Neuvěřitelný zápas si připravili pro diváky hokejisté Pardubic a Kladna. Ve šlágru kola šli do vedení Rytíři a po první třetině svítil na kostce výsledek 2:0 pro hosty. Pořádná přestřelka však přišla až ve druhé třetině, kterou Kladno ovládlo 5:3, a nakonec vyhrálo ve vyprodané pardubické aréně 9:6. Utkání ozdobily dva hattricky - nejdříve ho dovršil kladenský Plekanec, poté Patera.

Report, sestřih, ohlasy a záznam utkání (//sport/hokej/201979-reklama-na-hokej-kladno-rozstrilelo-pardubice-9-6/)

Vítkovice – Litvínov 3:5

Hokejisté Vítkovic podlehli na domácím ledě Litvínovu 3:5 a znovu zabředávají do problémů. Nebodovali ve třetím utkání za sebou. Hosté v duelu plném zvratů dvakrát prohrávali, ale ve druhé polovině zápasu třemi góly za sebou otočili výsledek na svou stranu.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/201992-vitkovice-opet-prohraly-tentokrat-doma-s-litvinovem/)

Chomutov – Třinec 5:3

Hokejisté Chomutova porazili Třinec 5:3. Oceláři vedli po první části již 3:1, ale nováček této sezony dokázal vývoj čtyřmi góly v průběhu druhé třetiny zcela otočit a soupeře pak již nepustil na dostřel.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/202017-chomutov-otocil-duel-s-trincem-a-vyhral-5-3/)

Kometa – Zlín 3:4 SN

Hokejisté Komety Brno prohráli v moravském derby po samostatných nájezdech se Zlínem 3:4 O výsledku rozhodl až v sedmé sérii nájezdů Köhler. Kometa utrpěla třetí porážku za sebou, naopak Zlín prodloužil sérii vítězství na kluzištích soupeřů už na šest zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/202014-zlin-vydrel-dva-body-v-brne/)

Tabulka po 18. kole


Sparta – České Budějovice 5:4 PP

Hokejisté Sparty porazili České Budějovice 5:4 v prodloužení a počtvrté za sebou doma vyhráli. Zápas, ve kterém Sparta vedla v první třetině už 3:0, rozhodla branka kapitána Michala Broše v přesilové hře v 64. minutě. V dresu Pražanů si hattrick připsal Petr Tenkrát.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/202016-tenkratuv-hattrick-pomohl-sparte-k-vyhre-v-prodlouzeni/)

Liberec – Plzeň 1:8

Hokejisté Plzně zvítězili na ledě Liberce vysoko 8:1. Západočeši tak bodovali už počtrnácté za sebou a vedou tabulku soutěže o pět bodů před Kladnem. Celkem 12 duelů během této série vyhráli. Velký podíl na výhře měli především Milan Gulaš, který si připsal čtyři body za gól a tři nahrávky, a také Martin Straka s Tomášem Vlasákem, jež zaznamenali shodně tři body. Po zápase byl odvolán trenér Marian Jelínek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/202007-plzen-zesmesnila-liberec-na-jeho-vlastnim-lede/)

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články