Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Hokejový brankář Prusek se má vrátit do Rigy

Riga - Český hokejový brankář Martin Prusek bude údajně i v příští sezoně působit v Kontinentální lize v celku Dinama Riga. Třiatřicetiletý účastník letošního mistrovství světa se podle informací lotyšského internetového serveru telegraf.lv dohodl s Dinamem na podmínkách smlouvy. Podle samotného hráče i jeho zástupce Vladimíra Vůjtka však ještě nic není jisté.

"Zatím není nic jasného," řekl Vůjtek serveru hokej.cz. Bývalý vynikající útočník je momentálně v Moskvě. Podobně se vyjádřil i Prusek, jenž by podle lotyšského webu měl do Rigy přiletět již v sobotu. "Nic jsem nepodepsal, ještě nevím, kde budu na podzim působit. Řeší se to," uvedl Prusek.

Zkušený gólman v Rize působil ve druhé polovině uplynulé sezony, kterou začal ve Spartaku Moskva. Prusek je stále smluvně vázaný ve Vítkovicích, kde s ním však trenér Alois Hadamczik nepočítá. S Dinamem byl na podmínkách další spolupráce domluven již krátce po skončení minulého ročníku KHL, následně však Riga angažovala lotyšského reprezentanta Edgarse Masalskise a oznámila, že z ekonomických důvodů nemá o Pruska dále zájem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články