Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hokejové ohlasy: Sparta se zlepšila, na body to ale znovu nestačilo

Liberec - Ani zlepšený výkon oproti předešlým duelům nepomohl hokejistům Sparty k ukončení série porážek. Pražané opět padli, tentokráte v Liberci a opět se jim vzdálily pozice zajišťující účast v play off nebo alespoň v předkole vyřazovací části. Sparta je i nadále jedenáctá, od desáté Slavie ji dělí šest bodů a od šestého místa dokonce 15 bodů. A to mají Pražané odehrané o dva zápasy více než jejich soupeři.

"Výsledek 4:1 vypadá, že jsme dostali na frak, ale já si to nemyslím. Odehráli jsme tady jeden z nejlepších zápasů a myslím si, že náš výkon má vzestupnou tendenci, ale samozřejmě, že tomu chybí body," uvedl kapitán David Výborný, který přihrál na jediný gól hostů Petru Tonovi.

Pražané si dobře uvědomují, že jsou ve velké výsledkové krizi. Výborný radši tabulku nesleduje. "Už jsem ji dlouho neviděl, asi tři kola. Určitě jsme ve špatných vodách. Musíme se z toho dostat prací a věřit sami sobě, nám nikdo nepomůže. Jen mi sami," podotkl Výborný, který ani neřeší jména dalších soupeřů. "Nevím, jaký by byl pro nás dobrý los. My musíme prostě začít bodovat," řekl Výborný.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec - Sparta

Tomáš Pöpperle o druhém gólu:

"Hráč tam střílel, mě to trefilo do vyrážečky, propadlo mi to a dokutálelo se to do branky. Nevím, jestli ztráta koncentrace, spíš je to určitá křeč, z toho pramení chyby a pak padají takové smolné góly. Je to těžké, ale myslím si, že jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů v sezóně."

Spartě nepřeje štěstí a ani rozhodčí, například čtvrtému gólu Petra Nedvěda předcházel podle všeho faul libereckého kapitána právě na Výborného. "K tomu bych se vyjadřovat nechtěl, ani nemůžu. Nemám slov," mávl rukou pětinásobný mistr světa.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články