Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hokejové ohlasy: Liberec se v Brně oklepal z debaklu od Slavie

Brno - Cenné vítězství 4:3 v Brně vybojovali hokejisté Liberce, jímž tak odčinili předvánoční nadílku z ledu pražské Slavie, kde v posledním kole před Štědrým dnem inkasovali debakl 1:7. Ke třem bodům vedl Bílé Tygry jako správný kapitán zkušený útočník Petr Nedvěd, který si svou bilanci vylepšil hned dvěma brankami. "Brno má vynikající tým. Na Slavii jsme hráli špatně a s takovým výkonem bychom dostali nadílku i tady," uvedl Nedvěd, jenž je nejproduktivnějším hráčem Liberce v probíhající sezoně. Nedvěd se v Brně blýskl zejména při svém druhém vstřeleném gólu. Jeho dělovka od modré čáry při přesilové hře skončila přesně v horním růžku brněnské branky.

"Měli jsme dnes zápas pod kontrolou. Bohužel jsme po našich vyloučeních dostali soupeře dvakrát do zápasu. V závěru jsme potom měli co dělat, abychom vítězství udrželi," přiznal Nedvěd, který se v inkriminovaných situacích, kdy jeho tým inkasoval branky, ocitl dvakrát po sobě na trestné lavici. "Moje vyloučení nejsou častým jevem, ale nyní se to odehrálo dvakrát po sobě. Jednak v Praze na Slavii a jednak teď v Brně. Takové situace se ale někdy stávají," dodal Nedvěd.

Petr Nedvěd o přesilovkách Liberce:

"Některé věci máme nacvičené. Hodně se toho ale také odehrává podle toho, jak co nám soupeř dovolí. Druhý gól vyplynul z toho, že jsem hrál při přesilovce obránce."

Je nám líto, video expirovalo.
HC Kometa Brno - Bílí Tygři Liberec

Navzdory porážce na Slavii si prý Severočeši v klidu užili Štědrý den, kdy dostali volno. "I když prohra na Slavii nebyla příjemná, bylo zbytečné situaci hrotit. Snažili jsme se na tento zápas rychle zapomenout. A už na první svátek vánoční jsme se soustředili na Brno," tvrdil Nedvěd.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články