Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hokejové ohlasy: Kometa našla zalíbení v těsných vítězstvích

Brno - V dramatech na domácím ledě s vítěznou koncovkou rozdílem jedné branky našli zalíbení hokejisté brněnské Komety, které úspěšná série vynesla posun až na druhé místo extraligové tabulky. Z posledních šesti úspěšných zápasů v hale Rondo vyhrála Kometa čtyřikrát o jednu branku a sérií posledních tří výher v pěti dnech tuto bilanci jen potvrdila. "Naše výhry o branku jsou odbojované a pracné. Nejsou o tom, že bychom soupeře přehráli. Každý z hráčů si sáhne na dno. Ale tato vítězství chutnají mnohem více," uvedl útočník Radek Dlouhý, který k vítězství nad Pardubicemi 3:2 přispěl jedním gólem.

Na rozdíl od předcházejících dvou zápasů s Budějovicemi a Vítkovicemi nemuseli tentokrát Brňané dohánět náskok soupeře. "Říkali jsme si, že chceme zahrát úvod lépe. Není nic příjemného inkasovat branky hned na začátku a potom dotahovat náskok soupeře. Musím ocenit diváky, kteří nás stále ženou do tempa," dodal Dlouhý, který se těší na krátkou přestávku, neboť další kolo je na programu až v pátek.

Radek Dlouhý o konci druhé třetiny:

"Určitě to pro mě nebylo příjemné, v útočné třetině jsem udělal zbytečný faul, poslal nás do čtyř a Pardubice toho využily. Chtěl sem to pak nějak odčinit. Ten gól mi krásně vypracoval Pepa Svoboda, projel po pravé straně a předložil mi přihrávku do prázdné branky. Já sem hlavně doufal, že to trefím."

Je nám líto, video expirovalo.
Brno - Pardubice

"Nyní šly zápasy rychle po sobě. Teď můžeme déle regenerovat," poznamenal brněnský útočník, který je spokojen s druhým místem v tabulce, ale také jej nepřeceňuje. "Zatím je odehraná polovina soutěže a máme velký kus před sebou. Jsme nyní na nějaké vítězné vlně a doufám, že ještě dlouho vydrží. Určitě je pro nás ale lepší pohled na tabulku než před rokem, kdy jsme byli beznadějně poslední," tvrdí Dlouhý.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články