Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Hokejové ohlasy: Karlovy Vary porazily Brno i potřetí v sezóně

Brno - Hokejisté Karlových Varů v probíhající sezoně už potřetí vyzráli na brněnskou Kometu, které nenechali ve třech zápasech ani jediný bod. Právě v brněnské hale Rondo se koncem září karlovarský tým chytl po hodně zpackaném startu do soutěže, kdy byl po třech kolech v tabulce poslední s nulou na bodovém kontě. V Brně tehdy své soupeře a hlavně diváky Karlovy Vary šokovaly jednoznačným vítězstvím 7:0, druhý vzájemný duel na západě Čech pak domácí vyhráli 4:1. A po předchozích, nepříliš výrazných zápasech si tentokrát vylepšili hráči Karlových Varů psychiku vítězstvím 4:2.

Kometa byla před dnešním zápasem na prvním místě v tabulce utkání na domácím ledě a svoji bilanci si tímto klopýtnutím pošramotila. "Soupeř hrál velice chytře. Velmi dobře bránil střední pásmo, přes které jsme se
dostávali jen s obtížemi do útočné třetiny," přiznal po utkání obránce Komety Richard Stehlík. Na výkonu brněnských hokejistů byla patrná únava z předcházejícího náročného programu. Tentokrát nedokázali hráče vyburcovat ani diváci.

Sasu Hovi:

"Nemáme takovou sílu, jakou jsme měli předtím, a teď je to pro nás těžké, naše zápasy nejsou tak kvalitní jako dřív. Jsme unavení a nemáme sílu tak dobře bránit. Dostáváme takové nešťastné hloupé góly, jaké jsme předtím nedostávali."

Je nám líto, video expirovalo.
Brno - Karlovy Vary

"Chyběly nám síly. Hodně jsme jich vydali v pátečním utkání ve Zlíně, kde jsme hráli na tři pětky. Projevilo se to na našich chybách," připustil Stehlík, jenž ale tentokrát vinil z inkasovaných branek i brankáře Hoviho. "Nechci na něj shazovat prohru, ale měl by puky více podržet," myslí si Stehlík. Třetí a čtvrtou branku inkasovali Brňané z dorážek, kdy soupeři nechali hodně prostoru před vlastní brankou. "Nyní si hlavně potřebujeme trochu odpočinout, program byl hodně náročný," uvedl Stehlík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články