Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hokejové ohlasy: Balaštík se dočkal, stal se členem Klubu střelců

Pardubice - Kapitán zlínských hokejistů Jaroslav Balaštík vstoupil dvěma trefami na ledě Pardubic do Klubu hokejových střelců deníku Sport. V extralize nastřílel jednatřicetiletý kanonýr 234 branek a dalších 16 přidal v dresu českého národního týmu. Balaštík nejdříve v Pardubicích v 23. minutě otevřel skóre a jubilejní trefou v čase 53:13 upravil na 4:1 pro hosty. Zlín se nakonec radoval na ledě mistra z výhry 4:2.

Jeho první zásah do černého sváděl k myšlence, že by mu spoluhráči mohli více nahrávat, aby jubilejní trefa přišla co nejdřív. Sám ale něco takového nepřipouští. "Kluci to sice podvědomě cítili, párkrát se o tom psalo, ale myslím si, že oni mně nahrávali celý život, na tom se nic nezměnilo. Samozřejmě jsem rád a jejich díl na tom je obrovský," děkoval spoluhráčům Balaštík.

Jaroslav Balaštík:

"Tušil jsem, že ten scénář je ideální. Když jsem ve druhé třetině dal první branku, tak už to bylo na dostřel. A jsem rád, že se to čekání neoddalovalo a přišel i ten jubilejní, dvousetpadesátý gól."

Je nám líto, video expirovalo.
Pardubice - Zlín

Když se povede vstřelit tak významný gól, má jeho autor velkou radost, ale vzpomene si ještě na jiný, který byl pro něho podobně významný? "Vybavuji si ten první extraligový, který jsem dal na Slavii ještě v Edenu brankáři Blažkovi. A určitě nikdy nezapomenu na ten dnešní. Je to slušné číslo a jsem samozřejmě rád, že se mi to podařilo," pochvaloval si Balaštík.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články