Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Hokejová Sparta se má stěhovat do O2 Areny

Praha – Hokejovou Spartu čeká v příští sezoně stěhování. Holešovická Tesla Arena, kde v současnosti pražský klub hraje, totiž nutně vyžaduje rekonstrukci. Sparťané by tak mohli přesídlit do O2 Areny ve Vysočanech, kde však dosud vládla Slavia. Informoval o tom deník Sport s tím, že dohoda je prý na spadnutí.

"V této chvíli dáváme dohromady data, která jsou potřebná k vypracování studie na rekonstrukci Tesla Areny," řekl sparťanský generální manažer Petr Bříza. "Sparta se samozřejmě zamýšlí, jaká bude její budoucnost v příštích letech," dodal.

"O této věci se jedná už delší dobu, ale žádná smlouva ještě podepsána nebyla," řekl Jan Tuna, tiskový mluvčí společnosti Bestsport, která O2 Arenu provozuje. Šéf Sazky Aleš Hušák a spolumajitel Sparty, podnikatel Antonín Charouz, se už však podle Sportu na stěhování domluvili.

Společnost Bestsport by si zároveň měla vzít do správy i Tesla Arenu. List zároveň připomíná další indicii o spojení představitelů Sparty se Sazkou. Lístky do Tesla Areny jsou totiž k mání přes síť Sazka Ticket.

Zdá se, že stěhování nic nebrání. Problémem by však mohl být fakt, že O2 Arena je už několik let domovským stadionem Slavie Praha. To by se nemuselo líbit jak fanouškům, tak i samotným hráčům. Slavie by se musela uskromnit, jednoduché by to nebylo ani s korigováním termínů jednotlivých zápasů tak, aby nekolidovaly.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články