Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Hokejová dvacítka odletěla před MS do Kanady, odehraje tři přípravná utkání

Praha - Širší český hokejový výběr do dvaceti let odletěl v pondělí ráno do Kanady, kde za 14 dní odstartuje mistrovství světa juniorů. České mladíky čeká na předměstí Montrealu nejprve přípravný kemp.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejisté do dvaceti let odletěli na přípravný kemp před MS

Během přípravného kempu v zámoří sehrají Češi tři přípravné zápasy. Svěřenci trenéra Jakuba Petra odehrají dvě utkání s Kanadou, jednou se střetnou s výběrem Spojených států. 

"Více než půlka mužstva byla v Kanadě, naposledy jsme se viděli ve Finsku v létě. V tréninku chceme všechno směřovat k úvodnímu utkání mistrovství světa," vysvětlil plány přípravného kempu trenér hokejistů Jakub Petr.

"Určitě se těším, prvních pár dní to bude nezvyk a budeme vnímat časový posun, ale určitě to bude skvělé a moc se těším," popsal pocity před odletem Martin Nečas, útočník hokejové reprezentace do 20 let. 

Do světového šampionátu pak Češi vstoupí 26. prosince proti Finsku. "Po tom našem účinkování ve skupině po zápase s Finy, se Švýcary, Švédy a Dány uvidíme, jak jsme na tom a pak se můžeme bavit o konkrétnějších cílech, ale čtvrtfinále je povinnost," řekl na závěr trenér českých mladíků.  

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články