Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Hokejisty Zlína povede i nadále Vlach

Zlín - Hokejisty extraligového Zlína bude podle očekávání i nadále trénovat Rostislav Vlach, jenž podepsal s moravským klubem novou dvouletou smlouvu. V týmu budou pokračovat i zkušení obránci Martin Hamrlík a Radim Tesařík, kteří se Beranům upsali na další sezonu.

Vlach převzal Berany jako hlavní kouč před sezonou po Zdeňku Venerovi a společně s asistentem Josefem Turkem, jenž nyní v klubu končí, jej dovedli do čtvrtfinále play-off. V předkole Zlín vyřadil mistrovský Třinec, v následujícím kole vyřazovací části nestačil v dramatickém souboji na Plzeň.



Stejně pravděpodobné jako setrvání Vlacha na trenérském postu bylo prodloužení angažmá osmatřicetiletého Hamrlíka. Zlínského patriota čeká devatenáctá sezona v mateřském klubu, v žádném jiném extraligovém týmu nehrál. Podobně zkušený je i o rok mladší Tesařík, který se do Zlína vrátil loni po šesti sezonách.

Ve Zlíně budou pokračovat i útočníci Jiří Ondráček, Filip Čech, Lukáš Finsterle a Tomáš Fořt, obránce Martin Matějíček a gólman Libor Kašík, na jejichž služby klub uplatnil opční právo. "Po návratu z reprezentačního kempu využijeme opce u Petra Holíka i Petra Zámorského a dále uplatníme opce rovněž u obránců Dalibora Řezníčka a Tomáše Valenty. Vesměs se jedná o formální záležitost prodloužení jednotlivých hráčských smluv," řekl jednatel klubu Patrik Kamas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články