Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Hokejisty Zlína by měl další dvě sezony trénovat Vlach

Zlín - Hokejisty extraligového Zlína by měl i nadále trénovat Rostislav Vlach. S vedením klubu se dohodl na prodloužení spolupráce na další dvě sezony. Vedení PSG o tom informovalo na svých oficiálních internetových stránkách. "Oba trenéři dostali nabídku na další spolupráci a s Rosťou jsme prakticky dohodnuti na prodloužení spolupráce na další dvě sezony. V případě Josefa Turka je známo, že má konkurenční nabídky, které jsou pro něj profesně motivační," uvedl jednatel klubu Patrik Kamas.

Asistent Turek podle všeho Zlín opustí, nabídku na post hlavního trenéra mu předložil extraligový Třinec.

Berani, kteří vypadli ve čtvrtfinále play-off s Plzní po prohře 3:4 na zápasy, mohou i nadále počítat se službami útočníka Bedřicha Köhlera. Nejlepší střelec týmu v této sezoně podepsal s klubem v minulých dnech novou tříletou smlouvu. "Byl to jeden z důležitých podpisů, který jsme realizovali ještě v průběhu play-off," řekl Kamas. Nové dvouleté kontrakty podepsali útočníci Pavel Kubiš, Antonín Honejsek a v klubu bude pokračovat i brankář Luboš Horčička.

"Na velkou část hráčského kádru máme ve smlouvách opce, které využijeme. Ve své podstatě současný kádr umíme až na pár výjimek podepsat. Velké pohyby v hráčském kádru se nedají očekávat," uvedl zlínský jednatel, jenž přiznal, že klub bude usilovat i o služby Marka Melenovského. Ten ve Zlíně ve druhé polovině sezony hostoval z Karlových Varů.

Vedení bude jednat o nových smlouvách s Martinem Hamrlíkem a Lukášem Galvasem, v týmu by neměli pokračovat obránce Marek Míka a útočník Roman Vlach. "Hledáme možnost, že by v příští sezoně hrál v jiném extraligovém týmu," řekl Kamas na adresu trenérova syna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články