Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Hokejisty Třince by mohl převzít zlínský asistent Turek

Třince - Hokejisty extraligového Třince by mohl v příští sezoně trénovat Josef Turek, dosavadní asistent Rostislava Vlacha ve Zlíně. Čtyřicetiletý kouč v minulosti působil u mládežnických reprezentací, řadu let trénoval mládež ve Zlíně a dvakrát dovedl zlínský tým k triumfu v juniorské extralize. 

"Dostal jsem nabídku na post hlavního kouče. Určitě je pro mě atraktivní. Ale možností mám v extralize víc. Sám jsem překvapený, že moji práci sledují i jinde. Do 20. dubna se rozhodnu. Jsem přesvědčený, že na mě Třinec počká," uvedl Turek pro deník Sport.

Jednání s Turkem potvrdili i představitelé Třince. "Ve hře je hodně jmen a pan Turek je mezi nimi. Další trenéři jsou ve svých klubech pod smlouvou. Musíme ještě počkat, tuto otázku bude dozorčí rada řešit za nějakých čtrnáct dní," řekl sportovní ředitel klubu Pavel Marek, který by měl být jedním z Turkových asistentů.

Třinec hledá nového trenéra po nevydařené sezoně, ve které se mu nepodařilo navázat na zisk historického titulu z loňského roku. Zlepšit výkony týmu v průběhu sezony se nepodařilo ani Janu Tlačilovi, kterého Oceláři angažovali v lednu. Třinec vypadl už v předkole play-off a vedení klubu následně oznámilo, že Tlačil nadále tým nepovede.

 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články