Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hokejisté zamířili do Skandinávie na Karjalu

Praha - Trenér Alois Hadamczik musel kvůli zranění před odletem na turnaj Karjala měnit sestavu hokejové reprezentace. V původní nominaci učinili sedm změn také Švédové, s nimiž se český nároďák střetne hned na úvod turnaje. "Budeme hrát proti domácím, proti publiku, ale pro nás je důležité, že u nových hráčů poznáme, jak se v tomto prostředí chovají," řekl asistent trenéra Josef Paleček. Množství zraněných a také snaha vyzkoušet nové tváře byly dva hlavní důvody, proč do Skandinávie odcestuje hodně mladý reprezentační výběr. Z utkání turnaje nabídne ČT sport a náš web přímé přenosy.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejisté odjeli na Karjalu

Do nominace se zařadil i dvacetiletý talent Milan Doudera. "Budu rád, když vůbec nastoupím, je nás tu sedm beků, tak uvidíme, jak to trenéři postaví. Bude to úplně něco jiného než extraliga a jsem na to zvědavý," podotkl kladenský obránce.

Na mezinárodním poli chce být přinejmenším zpočátku trochu opatrnější. "Určitě si nebudu zatím dovolovat to, co na Kladně. Začnu trochu zvolna a uvidíme, jak to půjde. Podle toho pak přizpůsobím hru," nastínil Doudera.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články