Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Hokejisté Vítkovic v přípravě porazili Slovan Bratislava

Praha - Hokejisté Vítkovic porazili v přípravě na blížící se start extraligy Slovan Bratislava 2:1 v prodloužení. O výhře nad účastníkem Kontinentální ligy rozhodl v čase 60:37 kapitán Jiří Burger, který využil hrubé chyby švédského brankáře Johana Backlunda.

Hokejisté Vítkovic
zdroj: isifa/MAFRA/ autor: Alexandr Satinský

Cenný skalp získaly i Karlovy Vary, které se momentálně připravují v Břeclavi. Energie v úterý porazila Skalici a dnes přehrála mistrovský Zlín 2:1. "Berani" sice v přípravě vyhráli oba duely Ligy mistrů, v dalších duelech si ale připsali pět porážek v šesti zápasech.

Podruhé za sebou, a opět 3:4, prohrál Litvínov, který po nezdaru ve finále turnaje v Drážďanech nestačil na Mladou Boleslav. Na výhře Středočechů na Stadionu Ivana Hlinky se dvěma góly podílel útočník Martin Látal. V úterý se oba týmy utkají znovu, tentokrát ve městě automobilů.

Je nám líto, video expirovalo.
Litvínov nastoupil v přípravě i s veterány Ručinským a Šlégrem

Uspěl i druhý extraligový nováček. Olomouc ukončila sérii tří porážek a vyhrála na ledě Skalice 5:2. V dresu Kohoutů se na tom při své premiéře podílel i slovenský obránce Ivan Majeský.

Slavia po sérii osmi výher podruhé za sebou prohrála. Pražané v úterý nestačili na Plzeň, dnes neuspěli na ledě Liberce. Na výhře Tygrů 6:3 se dvěma góly podílel útočník Petr Vampola. Severočeši si připsali třetí výhru v přípravě a oplatili Slavii prohru se vzájemného souboje na začátku srpna.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články