Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Hokejisté Ústí znovu nedostali od Písku gól

Praha - Hokejisté Ústí nad Labem i ve druhém vzájemném utkání s Pískem v tomto ročníku první ligy zvítězili bez inkasovaného gólu. Výhrou 5:0 na soupeřově ledě si dnes svěřenci Petra Rosola udrželi pětibodový náskok v čele tabulky. O branky se podělilo pět různých střelců, první čisté konto v sezoně udržel v ústecké brance Orct.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Druhý severočeský favorit soutěže Chomutov prohrál v Benátkách nad Jizerou 4:5 po samostatných nájezdech a klesl ze druhé pozice na pátou za svého přemožitele. Domácím zajistil v rozstřelu výhru jediný úspěšný exekutor Skořepa. Také zářijový duel těchto soupeřů vyvrcholil v nájezdech, v prvním kole se radoval z výhry 4:3 Chomutov.

Na druhé místo za Ústí se posunula Olomouc, která zvítězila 3:0 v Kadani. Hanáci rozhodli v první třetině, kdy se v rozmezí 64 sekund trefili Haluza a Pšurný. V poslední části Haluza ještě výhru zpečetil. V brance hostů zářil gólman Kašík, jenž předvedl 47 zákroků. Před Chomutov se dostali i hokejisté Jihlavy, kteří zdolali 3:2 Beroun a vyhráli i šestý domácí zápas v sezoně.

Černou sérii pěti porážek ukončil Šumperk, který porazil Havlíčkův Brod 5:4 v prodloužení. Na 4:4 vyrovnal v 60. minutě Hulva, který byl faulován a z trestného střílení překonal brankáře Suchana. V prodloužení hosté neudrželi nervy na uzdě, v závěru domácím nabídli přesilovku, kterou Šumperk zásluhou Sedláka využil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články