Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Hokejisté Ústí odskočili Chomutovu na rozdíl šesti bodů

Praha - Hokejisté Ústí nad Labem vyhráli ve 37. kole první ligy i díky dvěma gólům Robina Kováře a Jaroslava Roubíka 6:2 v Kadani a odskočili v čele tabulky na šest bodů Chomutovu. Piráti nestačili na Litoměřice. Chomutovští prohrávali už 2:5, ale mohutným závěrem se dokázali dotáhnout na rozdíl jediné branky. Vyrovnání měl na holi v posledních sekundách zápasu hostující útočník Hruška.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Překvapení kola se urodilo na ledě trápící se Jihlavy, která prohrála už čtvrtý zápas v řadě. Tentokrát si tři body ze stadionu čtvrtého týmu tabulky odvezl poslední Most za vítězství 3:2. Přitom lepší vstup do utkání si Dukla nemohla přát. Už v první minutě totiž vystřelil Hubáček a na brankové čáře ležící puk dorazil do sítě Jeslínek.

Hosté však obrátili vývoj utkání z 1:0 na 1:3 a nakonec se radovali z teprve páté výhry za tři body v sezoně. Naopak Olomouc potvrdila v moravském derby roli favorita a i díky třem využitým přesilovkám přehrála Šumperk hladce 5:1.

První derby Vysočiny nového roku rozhodli v Třebíči hosté z Havlíčkova Brodu na začátku třetí třetiny, kdy se během minuty prosadili Němec a Kostourek. Domácí sice zápas ještě zdramatizovali, ale hosté si tři body za vítězství vzít nenechali. Pojistku přidali při závěrečné power play.

Pořadí v tabulce si prohodily Hradec s Benátkami. Východočeši vyhráli 2:1 na ledě Berouna, který poprvé vedl jako hlavní trenér dosavadní asistent odvolaného Jiřího Doležela Miloš Pecka. Benátky neuspěly i přes brzké vedení na ledě Písku, jenž otočil vývoj skóre na konečných 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články