Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hokejisté Ústí jsou po dalším vítězství nad Jihlavou krok od finále

Jihlava - Hokejisty Ústí nad Labem dělí jedno vítězství od postupu do finále play-off první ligy, v níž usilují o zopakování loňského triumfu. Vítězové základní části dnes vyhráli v Jihlavě 3:0, v semifinálové sérii vedou 3:1 a o svém postupu mohou rozhodnout ve středu na domácím ledě. Naopak první šanci na postup do finále nevyužili hokejisté Chomutova. Na ledě Olomouce dnes prohráli 0:2 a za stavu 3:1 pro Piráty se série stěhuje zpátky na sever Čech. 

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Jihlava - Ústí nad Labem
První gól zápasu dal ve 14. minutě Třetina, který překonal gólmana Novotného střelou mezi betony. Další branky přišly až v třetí části. Ve 44. minutě při Ludvíkově vyloučení skórovali hosté ve vlastním oslabení. Poživil proti nepřesně rozehrávajícím obráncům Jihlavy na modré vybojoval puk a poslal do samostatného nájezdu Hanzla, který blafákem překonal Novotného.

V předposlední minutě jihlavský gólman za vlastní brankou otálel s rozehrávkou, o puk ho obral Roubík a zpečetil výhru Ústí. Čisté konto v brance Lvů vychytal Koutský.

Jihlava - Ústí nad Labem 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)Branky: 14. Třetina, 44. Hanzl, 59. Roubík. Rozhodčí: Pavlovič, Pešina - Beneš, Štofa. Vyloučení: 8:9, navíc Hodek (Jihlava) 10 min. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 3 625. Stav série: 1:3. 

Je nám líto, video expirovalo.
Dukla Jihlava - Ústí nad Labem

Olomouc - Chomutov
V sobotu doma Hanáci podlehli 0:3, ale tentokrát nedovolili skórovat soupeři. Druhý tým základní části poprvé inkasoval v 26. minutě, kdy Olomouc využila přesilovku při vyloučení Mrázka. Po Bartoňově střele se dostal puk k Haluzovi, jenž přihrál ještě Pekrovi a ten snadno otevřel skóre. V závěru druhé části si Chomutov vytvořil tlak i díky dvěma početním výhodám, ale gól nedal.

Vedení Olomouce navýšil v úvodu třetí části Rác, který překonal gólmana Řehoře přízemní střelou. V závěru hosté hráli dvakrát přesilovku pět na tři, ale gólman Kašík druhé čisté konto v play-off uhájil.

Je nám líto, video expirovalo.
Olomouc - Chomutov

Olomouc - Chomutov 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)Branky: 26. Pekr, 44. Rác. Rozhodčí: Florian, Kubeš - Čížek, Ondráček. Vyloučení: 9:9. Využití: 1:0. Diváci: 1759. Stav série: 1:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články