Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Hokejisté Třebíče zůstali stoprocentní i po třetím kole

Praha - Hokejisté Třebíče zůstali v první lize stoprocentní i po třetím kole. Horácká Slavia, jež měla v minulé sezoně po pěti úvodních zápasech na kontě jeden bod, porazila 3:2 Hradec Králové a s plným počtem devíti bodů vede tabulku. Třebíč měla po polovině duelu tříbrankový náskok díky dvěma gólům Marosze a jednomu Čuříka. V třetí části však kralovali na ledě hosté, kteří během tří minut snížili na rozdíl jedné branky a sahali po vyrovnání. Domácí v čele s brankářem Čiliakem ale všechny tři body uhájili.

Hokejisté Třebíče
zdroj: ČT24

Bod za Třebíčí je na druhém místě Ústí nad Labem, jež mělo v souboji tradičních rivalů proti Jihlavě bleskový nástup a ve 2. minutě vedlo po brance Davida Tůmy. Ve 12. minutě však využil Polcar zaváhání ústecké obrany a vyrovnal. Ve druhém dějství vrátil Lvům vedení Roubík, který se prosadil proti jihlavské obraně individuální akcí. V úvodu závěrečné třetiny pojistil ústecké vítězství Ludvík po spolupráci s Roubíkem.

Písek porazil Šumperk vysoko 7:4 především díky povedené první třetině, ve které si získal tříbrankový náskok. O čtyři góly Jihočechů, kteří vyhráli i druhý domácí zápas v sezoně, se postaral Melka, jenž nastřílel hattrick a ještě přihrál na další trefu Daleckému. Třemi brankami se blýskl také Kostourek z Havlíčkova Brodu, jenž rozhodl o vítězství favorita 4:2 na Mostem. Severočeši tak zůstali poslední bez bodu.

Stejně špatnou bilanci má i jejich regionální rival Kadaň, která se prvních bodů nedočkala ani na ledě Olomouce. Skóre otevřel stejně jako v prvním domácím duelu se Šumperkem Pekr. Hosté srovnali vzápětí ve hře čtyř proti čtyřem zásluhou Trefného. Mora odpověděla gólem Řípy po kombinaci Pekra s Hermanem a na 3:1 zvýšil dorážkou Hampl. Kadaň dokázala ještě v závěru třetiny v přesilovce snížit, když se trefil Charousek, další branky už ale nepadly.

Na načekanou porážku z minulého kola v Šumperku zareagovala favorizovaná Mladá Boleslav vítězstvím 4:0 nad Benátkami. Hned ve svém prvním startu od začátku zápasu se o ně postaral čistým kontem brankář Will, dva góly vstřelil pětinásobný mistr světa Výborný. Beroun nedokázal v utkání proti Litoměřicím udržet tříbrankový náskok, který si vypracoval v první třetině. Litoměřice během zbývajících dvou částí otočily zápas ve svůj prospěch, vítězným gólem se o to v 52. minutě postaral Rubeš, jehož prudkou střelu neudržel kanadský brankář DiRienzo v lapačce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články