Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Hokejisté Mladé Boleslavi už nechtějí počtvrté do baráže

Mladá Boleslav - Tři roky po sobě hráli hokejisté Mladé Boleslavi baráž o extraligu. V létě Středočeši poměrně výrazně obměnili kádr a v nové sezóně se chtějí poprat alespoň o předkolo play-off. Mladou Boleslav opustilo v létě celkem devět hráčů. Mezi nimi i Richard Král, který poslední sezóny vládl klubové produktivitě. Novou oporou útoku by měl být Tomáš Divíšek.

"Byl jsem v Brně a počítal jsem, že tam podepíšu smlouvu, ale nějak jsme se potom nedohodli. Ozvala se Boleslav a jednání byla perfektní. Za čtrnáct dní bylo jasno," uvedl útočník Divíšek.

Mezi šesticí nových posil je i zkušený obránce Jiří Marušák, který přišel z ruského Novokuzněcku. "V květnu jsem se rozhodl, že nebudu čekat na zahraniční nabídky. Byl cítit zájem ze strany Boleslavi, navíc jsem tady před dvěma roky kousek sezony odehrál, prostředí jsem znal, takže volba byla celkem jednoduchá," prozradil Marušák.

Je nám líto, video expirovalo.
Příprava hokejistů Mladé Boleslavi

Hlavní cíl pro novou sezónu je jasný. Po třech letech se konečně vyhnout baráži. "Třeba nám pomůže nějaká pravděpodobnost a statistika – tři baráže po sobě... Třeba se nám to letos vyhne," věří Marušák.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články