Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Hokejisté Mladé Boleslavi si zahrají baráž o extraligu

Třebíč - Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli v šestém utkání semifinále na ledě Třebíče 2:1 po samostatných nájezdech a po výhře 4:2 na zápasy si po roce zahrají o návrat do extraligy. Středočeši do baráže postoupili spolu s Olomoucí, dalším jistým účastníkem čtyřčlenné soutěže je nejhorší tým extraligy Chomutov.

Utkání Mladá Boleslav - Třebíč
zdroj: isifa/mafra autor: Petr Lemberk

Mladá Boleslav se na soupeřově ledě ujala vedení už ve třetí minutě díky teči Zdeňka Ondřeje. Vedení hosté drželi až do 31. minuty, kdy vyrovnal Tomáš Fořt. Třebíč poté soupeře zatlačila, ale převahu ve vedení převést nedokázala. Rozhodnutí poté nepřineslo ani prodloužení, a tak se rozhodovalo v nájezdové loterii. V ní byl jediným úspěšným střelcem Tomáš Nouza, který tak poslal Mladou Boleslav do baráže.

Kapitán Boleslavi David Výborný byl po zápase především rád, že se série nemusí stěhovat znovu do Boleslavi a Středočeši rozhodli o své účasti již dnes večer na ledě Třebíče. "V prodloužení jsme byli lepší, ale Třebíč byla po celou sérii vyrovnaným soupeřem. Teď si dáme dva dny oraz a pak se budeme soustředit na baráž."

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 6. semifinále Třebíč - Mladá Boleslav

Tři ze čtyř účastníků baráže jsou tedy již jasní, jde o Olomouc, Chomutov a nyní Mladou Boleslav. O posledním volném místě tak rozhodne duel na dálku mezi Karlovými Vary a Libercem - Vary hrají s Chomutovem, Liberec narazí na Kometu Brno.

Třebíč - Mladá Boleslav 1:2 po sam. nájezdech (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)

Branky: 31. Fořt - 3. Ondřej, rozhodující nájezd Nouza. Rozhodčí: Vampola, Pavlovič - Rejcha, Suchánek. Vyloučení: 6:6, navíc Chaloupka (M. Boleslav) 10 min. Bez využití. Diváci: 3 760. Konečný stav série: 2:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články