Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hokejisté Caroliny a Washingtonu si zahrají sedmé zápasy

New York - Až sedmé zápasy rozhodnou o dalších postupujících z prvního kola play-off NHL ve Východní konferenci. Hokejisté Washingtonu totiž zvítězili v šestém duelu na ledě New Yorku Rangers 5:3 a vyrovnali stav série na 3:3 na zápasy, stejně jako Carolina, která doma porazila New Jersey 4:0. Vítěze obou sérií určí úterní duely ve Washingtonu a New Jersey.

Capitals v neděli odvrátili v Madison Square Garden už druhý mečbol Rangers, když podruhé za sebou donutili vystřídat brankáře Henrika Lundqvista. Švédský gólman se poroučel z branky po čtyřiceti minutách hry, během nichž inkasoval z dvaceti střel pět gólů. Hrdinou zápasu se stal obránce Washingtonu Tom Poti, který vstřelil jeden gól a na tři přihrál.

Stejnou bilancí se může chlubit i útočník Caroliny Ray Whitney, jenž v 11. minutě otevřel skóre zápasu s New Jersey a následně připravil zbývající tři góly. Dva z nich vstřelil Eric Staal. Na rozdíl od Henrika Lundquista zazářil brankář Hurikánů Cam Ward, který zneškodnil 28 střel a připsal si první čisté konto v letošním play-off.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články