Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Hokejista Hruška odchází ze Slavie do Chomutova

Praha - Hokejový útočník David Hruška přestoupil z pražské Slavie do prvoligového Chomutova. Nejlepší střelec uplynulého extraligového ročníku opouští tým českého vicemistra po sedmi letech. V této sezoně už se tolik neprosazuje, ve 35 zápasech skóroval sedmkrát a po sérii nevydařených výsledků Slavie se jej klub rozhodl uvolnit. Slavia je v tabulce nyní sedmá, z deseti posledních zápasů osmkrát prohrála. Klub přinesl informace na svých internetových stránkách.

Dvaatřicetiletý Hruška přišel do Slavie v roce 2002 a hned se s ní radoval z titulu. K oporám patřil i při druhém slávistickém vítězném tažení v sezoně 2007/08. Letos se až ve finále Pražané sklonili před Karlovými Vary a Hruška k tomu přispěl 31 góly v základní části, v play-off přidal tři.

Sokolovský odchovanec Hruška ve Slavii odehrál 470 zápasů, nastřílel v nich 153 gólů a u dalších 114 si připsal asistenci. V minulosti hrál extraligu i za Vsetín, Opavu, Karlovy Vary, Litvínov a Havířov, v první lize nastupoval v Sokolově a Kadani.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články