Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Hokej bez červené – podcast s Robertem Zárubou (2. díl)

Extraligových týmů v karanténě neustále přibývá stejně jako odložených zápasů, nově se má navíc hrát bez diváků. Má pro kluby smysl pokračovat jak z ekonomického, tak herního hlediska, nebo by bylo lepší soutěž na dva týdny přerušit? Kromě aktuální koronavirové situace v nejvyšší soutěži hodnotí podcast Hokej bez červené se šéfkomentátorem ČT sport Robertem Zárubou také nejzábavnější samostatné nájezdy v historii extraligy a odpovídá na dotazy posluchačů. Téma připravil a uvádí Tomáš Řanda z webu ctsport.cz.

BRKANEC

Hostování v Mladé Boleslavi Vladimíra Svačinu nezvedlo. V 18 zápasech dal jediný gól a při nájezdech proti Třinci vystartoval s příliš velkým úsilím.

Je nám líto, video expirovalo.
Brkanec

POMALOST

Nájezdy vyvrcholil jeden z nejkrásnějších zápasů v historii play-off. Kouč Slavie Vladimír Růžička poslal na klíčový nájezd svého syna, který z chůze došel k postupovému gólu do finále.

Je nám líto, video expirovalo.
Pomalost

8x OBLOUK

Martin Hamrlík si svůj oblouk vyzkoušel při trestném střílení proti Liberci. A pak ho úspěšně použil při cestě Zlína za titulem. Ve dvou sezonách se 8x rozjel k hrazení a 8x skóroval, z toho 6x v play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
8x oblouk

BACHA, BRÁNA

Viktor Ujčík chtěl před silvestrem pobavit diváky. Uprostřed nájezdu nečekaně zařval na Adama Svobodu: "Máš posunutou bránu!" Pardubický brankář se proti jeho očekávání neotočil, aby si zkontroloval tyčky, přesto duel s Ujčíkem prohrál. Protesty Pardubic byly marné. Pravidlo o nepřípustném rozptylování brankáře bylo přijato později.

Je nám líto, video expirovalo.
Bacha, brána

PUK JE KULATÝ

Dávid Gríger původně neuspěl, brankář Marek Mazanec jeho ránu vyrazil před sebe a periferně sledoval, jak rozhodčí Tomáš Micka rozpažuje. Přestal ale sledovat puk, který se nečekaným odrazem o hranu skutálel do branky. Druhý rozhodčí musel podle pravidel uznat gól.

Je nám líto, video expirovalo.
Puk je kulatý

Obsah nového dílu podcastu Hokej bez červené:

I. část: Měla by se extraliga přerušit? A nebylo chybou, že se v Mladé Boleslavi odehrál duel se Spartou? (0:00) 
II. část: Dotazy posluchačů: Je aktuální situace příležitostí, jak dát mladým hráčům v extralize víc prostoru? (18:43)
III. část: TOP 5 nejzábavnějších samostatných nájezdů v extralize (25:03)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články