Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Havlát Chicago před prohrou neuchránil

Calgary - V pondělí se v NHL odehrály tři zápasy. V jediném duelu Západní konference hokejisté Calgary v prvním kole play off NHL zvítězili nad Chicagem 4:2 a snížili stav série na 1:2. V obou gólech Blackhawks měl prsty český útočník Martin Havlát, který ve třetí minutě asistoval u úvodního gólu Patricka Sharpa, čtyři minuty před koncem třetí třetiny pak svou třetí trefou v letošním play off uzavřel skóre zápasu.

První výhru vybojovali také hokejisté Washingtonu, kteří po dvou prohrách s New Yorkem Rangers na domácím ledě zabrali v Madison Square Garden a zvítězili 4:0. Hvězdou zápasu se stal ruský brankář Simeon Varlamov, který zneškodnil všech 33 střel a připsal si první čisté konto v play off, dvě branky vstřelil jeho krajan Alexander Sjomin.


 

Jediná výhra dělí od postupu do druhého kola nejlepší tým Východní konference Boston, jenž zvítězil v Montrealu 4:2 a v sérii vede už 3:0 na zápasy. Na poslední gól Bruins, který vstřelil při power-play v poslední minutě do prázdné branky Chuck Kobasew, přihrál český útočník David Krejčí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články