Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Hašek vychytal Pardubicím doma druhou semifinálovou výhru

Pardubice - Hokejisté Pardubic zvítězili i ve druhém domácím utkání na úvod semifinálové série play-off extraligy, když dnes porazili Liberec 4:0. Své druhé čisté konto ve vyřazovacích bojích udržel brankář Dominik Hašek. Branky vítězů vstřelili Daniel Rákos, jenž otevřel skóre ve 36. minutě, Jan Starý, Petr Sýkora a Jiří Cetkovský. Série se stěhuje do Liberce, kde je ve středu od 18:10 na programu třetí zápas. Další informace přináší server hokejživě.cz.

Hokejisté Karlových Varů se rozloučili před vlastními fanoušky s nevydařenou sezonou vítězstvím a čistým kontem. V závěrečném kole skupiny o udržení porazili loňští šampioni už jistého účastníka baráže Mladou Boleslav 3:0. V zápase o nic nešlo, protože o posledním místě Mladé Boleslavi se rozhodlo začátkem týdne.

Reportáž z utkání Pardubice - Liberec

Kladno zdolalo v závěrečném 12. kole skupiny o udržení v extralize doma Kometu Brno 4:3 a zajistilo si konečné dvanácté místo o dva body před předposledními Karlovými Vary. Tým Geus Okna dvakrát v dnešním utkání ztratil náskok, ale v 57. minutě rozhodl obránce Milan Toman. Brno už mělo jistou konečnou jedenáctou pozici.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články