Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hadamczik a Müller dostali pokuty za vulgarity

Praha - Trenér hokejistů Vítkovic Alois Hadamczik a jeho kladenský kolega Zdeněk Müller dostali od disciplinární komise Asociace profesionálních klubů ledního hokeje (APK LH) pokuty 30 000 korun za vulgární urážky rozhodčích. Informoval o tom ředitel soutěže Stanislav Šulc. Disciplinární komise dnes zároveň informovala o potrestání klubů ze Zlína, Mladé Boleslavi a Litvínova pokutami za nesportovní a nevhodné chování diváků.

Hadamczik dostal pokutu za urážky hlavního rozhodčího v průběhu šestého čtvrtfinálového utkání play off extraligy mezi jeho celkem a pražskou Slavií, které se hrálo 13. března. Müller se provinil 17. února, kdy se Kladno představilo v 51. kole základní části na ledě Slavie. Oba trenéři mají možnost se proti postihu odvolat.

Kluby ze Zlína, Mladé Boleslavi a Litvínova byly potrestány, protože diváci v průběhu utkání nebo po jeho skončení házeli na ledovou plochu lahve a ve všech případech se dostali do kontaktu s rozhodčími. Zlín dostal pokutu 10 000 korun, Mladá Boleslav a Litvínov dokonce o pět tisíc víc.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články