Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Gólmanská rošáda v Pardubicích. Růžičku nahradil vicemistr světa Hudáček

Praha – Velkou posilu do branky získaly hokejové Pardubice. Do konce sezony přichází do osmého celku extraligy slovenský brankář Július Hudáček, jenž má stříbro z loňského mistrovství světa. Z východu Čech naopak odchází Martin Růžička, jenž bude do konce extraligového ročníku hostovat v Chomutově.

Július Hudáček
zdroj: ČTK autor: Pavel Paprskář

Pětadvacetiletý Hudáček zahájil sezonu v Novosibirsku, ale v Kontinentální lize odchytal pouze jeden zápas a v polovině září v klubu skončil. "Vzhledem k jeho předchozím výkonům a výsledkům, mezi které patří tři tituly mistra slovenské extraligy a úspěšné dvouleté angažmá ve Švédsku, věřím, že získáváme výraznou posilu," uvedl generální manažer Pardubic Ondřej Šebek.

Hudáček, jenž slavil v letech 2009 až 2011 na Slovensku mistrovský hattrick s Košicemi, je rád, že dostane v Pardubicích šanci. "Jedná se o klub s výborným zázemím i fanoušky. Věřím, že mé angažmá na východě Čech bude úspěšné a Pardubicím pomohu. Spojil jsem se s Radoslavem Tyborem a ten mi o klubu říkal jen pěkné věci. Moc se těším," řekl Hudáček ke konzultaci s útočníkem Tyborem, který obléká dres Pardubic od začátku ročníku.  

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články