Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Frolík zaznamenal tři body a Florida vyhrála

New York - Český útočník Michael Frolík přispěl v úterním utkání NHL jedním gólem a dvěma asistencemi k vítězství Floridy 5:2 nad Ottawou. Panthers získali rozhodující trhák na přelomu druhé a třetí třetiny, kdy třemi góly odskočili soupeři z 1:1 na 4:1. V závěru základní části se opět do formy dostává český hokejista David Krejčí, který dvěma finálními přihrávkami pomohl Bostonu k výhře 3:1 nad Tampou Bay.

Na dvě ze tří branek Floridy přihrával Frolík, nejproduktivnější český nováček, který v poslední minutě za asistence Rostislava Olesze jubilejním dvacátým gólem sezony potvrdil střelou do prázdné branky vítězství týmu. Florida se výhrou udržela v kontaktu s postupovou osmičkou, na níž z deváté pozice ztrácí stále jeden bod.

Dvaadvacetiletý střední útočník David Krejčí bodoval ve třetím zápase v řadě, v nichž celkově nasbíral sedm bodů za jeden gól a šest asistencí a v produktivitě českých hráčů mu náleží druhá příčka. Boston si vítězstvím nad Tampou Bay upevnil vedení ve Východní konferenci, kde má šest kol před koncem náskok devíti bodů před druhým Washingtonem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články