Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Fanoušci jeho prosby neposlechli. Jágr bude na Utkání hvězd jedním z kapitánů

New York - "Vážím si vašich hlasů, ale hrát tři na tři by mě mohlo zabít. A já ještě nechci umřít. Díky za pochopení," napsal v nadsázce Jaromír Jágr v prosinci na Twitter, když se dozvěděl, že vede hlasování fanoušků pro Utkání hvězd NHL. Jeho prosby však příznivci nevyslyšeli. Spíše naopak. Legendární "osmašedesátce" ještě spousta hlasů přibyla a útočník Floridy tak bude jedním ze čtyř lídrů, kteří si budou vybírat tým. Naposledy si přitom Jágr zahrál All Star Game v roce 2004.

Ilustrační foto

Utkání hvězd se tentokrát bude hrát jako miniturnaj čtyř týmů z každé divize jen po třech hráčích na každé straně, tedy stejně jako prodloužení. Proto Jágr, který je nejstarším hráčem ligy žádal na Twitteru fanoušky, aby mu hlasy neposílali. "Vážím si vašich hlasů, ale hrát tři na tři by mě mohlo zabít. A já ještě nechci umřít. Díky za pochopení," napsal Jágr na svůj účet a vzkaz doplnil řadou smajlíků.

Legendární český útočník, jenž má v této sezoně NHL na kontě 26 bodů z 34 zápasů, nicméně dostal od fanoušků z celého světa nejvíce hlasů mezi všemi hokejisty Atlantické divize. Hlasování trvalo měsíc od 1. prosince do 1. ledna.

Dalšími kapitány budou lídr kanadského bodování Patrick Kane z Chicaga, ruský kanonýr Alexandr Ovečkin z Washingtonu a neznámý bijec John Scott, jehož volba se však na internetu stala hitem. Třiatřicetiletý hráč letos naskočil pouze k jedenácti zápasům a připsal si v nich jednu asistenci. Zbývajících 40 účastníků Utkání hvězd nominuje NHL, jejich jména by mělo vedení ligy oznámit ve středu 6. ledna.

Jágr byl do All Star Game v minulosti nominován už dvanáctkrát, exhibici si zahrál devětkrát, naposledy před 12 lety. Každý ze čtyř týmů se bude skládat z 11 hráčů - šesti útočníků, tří obránců a dvou brankářů. Své zástupce bude mít na exhibici všech 30 klubů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články