Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Extralize dál vládne Litvínov, domácím týmům se nedařilo

Jediný bod v šesti zápasech vybojovaly domácí týmy ve 3. kole hokejové extraligy. Plzeň v taháku pátečního programu podlehla doma v prodloužení Spartě, když vyloučení Gulaše potrestal obránce Košťálek. Vedení v tabulce udržel Litvínov, Chemici zdemolovali Pardubice 6:2 a zůstávají stoprocentní stejně jako Vítkovice, které po obratu v poslední pětiminutovce vezou všechny body z Mladé Boleslavi. Třinec získal první výhru v sezoně za vítězství v Karlových Varech, v podhůří Krušných hor uspěl i Liberec, ten obral o body chomutovské Piráty. Ve čtvrteční předehrávce vyhrál Hradec Králové ve Zlíně 2:1. V sobotní dohráce mistrovská Kometa zdolala Olomouc 2:1 po nájezdech.

Radost hokejistů Litvínova
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Plzeň - Sparta 2:3 PP

Sparta ukončila sérii šesti porážek ve vzájemných duelech s Plzní, když vyhráli ve 3. kole na ledě Indiánů 3:2 v prodloužení. Domácí sice svého soupeře přestříleli, ale Pražané dokázali dvakrát využít přesilovou hru a díky trefě beka Jana Košťálka získali v nastavení druhý bod. Západočeši tak prohráli druhé utkání za sebou.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381346-sparta-ukoristila-dva-body-v-plzni-v-prodlouzeni-rozhodl-kostalek)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Pardubice - Litvínov 2:6

Litvínov vyhrál i třetí utkání v nové sezoně, když deklasoval Pardubice na jejich ledě 6:2. Chemici nakročili k vítězství už v první třetině, kterou vyhráli 3:0, a v dalším průběhu navýšili své vedení na rozdíl šesti branek. Dynamo korigovalo stav až v závěru. Dvě branky vítězů vstřelil svému bývalému týmu obránce Jan Ščotka, poprvé v kariéře se trefil šestnáctiletý litvínovský útočník Jan Myšák.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381348-lecba-razymem-funguje-litvinov-vyhral-6-2-v-pardubicich-a-vede-tabulku)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Litvínov

Mladá Boleslav - Vítkovice 1:3

Vítkovice díky obratu v závěrečné třetině vyhrály na ledě Mladé Boleslavi 3:1 a jsou nadále stoprocentní. Bruslařský klub naopak na první zisk stále čeká. Domácí sice po trefě Jakuba Klepiše z druhého dějství vedli, ale mezi 55. a 59. minutou zajistili Ostravanům tři body Peter Trška, Lukáš Kucsera a David Květoň.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381344-vitkovice-po-obratu-v-zaveru-vezou-tri-body-z-mlade-boleslavi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Karlovy Vary - Třinec 0:2

Úřadující vicemistr z Třince porazil Karlovy Vary pošesté za sebou, po výhře 2:0 navíc získal první body v sezoně. Oceláři uspěli díky brankám Arona Chmielewského a Ondřeje Kovařčíka, gólmanu Šimonu Hrubcovi stačilo na čisté konto 16 úspěšných zákroků.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381343-trinec-uspel-na-lede-novacka-a-ziskal-prvni-body-v-sezone)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Třinec

Chomutov - Liberec 1:3

Liberec uspěl na ledě Chomutova a po výhře 3:1 získal první body v ročníku. Dvěma góly se o to postaral útočník Michal Bulíř, který zároveň ukončil 128 minut a 26 sekund trvající čekání Bílých Tygrů na první trefu v sezoně.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381345-ruzickovi-pribyvaji-vrasky-chomutov-neuspel-ani-doma-proti-liberci)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Liberec

Zlín - Hradec Králové 1:2

Vyrovnaný a na góly skoupý duel mezi Zlínem a Hradcem Králové dopadl lépe pro hosty. Východočeši si vytvořili dvoubrankový náskok po trefách Bergera a Rosandiče, a přestože zlínský Fořt snížil, udrželi těsnou výhru 2:1. V brance vítězů se 28 zákroky zaskvěl Brandon Maxwell.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381296-hradec-kralove-zvladl-tesny-zapas-ve-zline-zejmena-diky-maxwellovi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Hradec Králové

Olomouc - Kometa Brno 1:2 SN

Hokejisté mistrovské Komety porazili Olomouc po samostatných nájezdech 2:1 a v novém ročníku extraligy zatím zůstávají neporaženi. Kometa proměnila tři ze čtyř pokusů, zatímco z hráčů Olomouce se neprosadil nikdo. V rozstřelu rozhodl svou první trefou v dresu Brna v soutěži útočník Lukáš Kašpar, letní posila ze Slovanu Bratislava. Brno se posunulo v tabulce na třetí příčku za Litvínov a Vítkovice.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381405-kometa-pretlacila-olomouc-na-najezdy-a-nadale-zustava-neporazena/)


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články