Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Zlínský útočník Honejsek dohrál, čeká ho operace ramena

Zlín - Hokejisté Zlína se budou muset ve zbytku sezony obejít bez pomoci útočníka Antonína Honejska. Jednadvacetiletý hráč si v druhém semifinálovém utkání play-off extraligy proti Třinci vykloubil levé rameno a musí na operaci. "Je to velká ztráta, Tonda dával góly a svým bruslením byl pro obranu soupeře nepříjemný," uvedl trenér Rostislav Vlach.

Je nám líto, video expirovalo.
Zranění Antonína Honejska v závěru druhé třetiny

Ještě bezprostředně po středečním zápase věřil, že Honejsek v dalším duelu nastoupí, neboť podobné problémy měl již několikrát. Po vyšetření v nemocnici je ale jasné, že autor čtyř branek v play-off musí na operaci. "Už během sezony měl to rameno vyskakovací. Za den nebo dva se mu vrátilo do původní polohy a mohl zase hrát. Myslel jsem si, že to bude i tento případ," přiznal Vlach.

Zlín se bude muset v sobotním pokračování semifinálové série na ledě Ocelářů obejít i bez pomoci dalšího mladého útočníka Petra Holíka, který má problémy s třísly. Nejistý je i start Bedřicha Köhlera, jenž středeční duel nedohrál pro potíže s žebry. Berani tak pravděpodobně budou hrát jen na tři útoky.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články