Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Zlín obdržel nadílku od Sparty, Hradec vypráskal Boleslav

Praha – Velká vítězství si v 34. kole extraligy připsala pražská Sparta a Hradec Králové. Sparťané si z Moravy podruhé během dvou venkovních utkání odvezli vysokou výhru, po vítězství 8:2 v Brně se jim ve Zlíně podařilo zvítězit 6:2. O tři góly více nasázel Hradec Králové Mladé Boleslavi, která na východě Čech prohrála 2:9. Dvanáctou prohru z posledních třinácti utkání si pak připsala Slavia, která nadále zůstává na posledním místě.

Zklamaní zlínští hokejisté
zdroj: ČTK autor: Josef Omelka

Zlín - Sparta 2:6

Sparta si připsala třetí velké vítězství v průběhu uplynulých čtyř kol. Nejdříve přejela Slavii v derby 3:0, poté smetla Kometu na jejím kluzišti 8:2 a nyní uštědřila debakl mistrovskému Zlínu, který prohrál 2:6. Sparťané se prosadili třikrát z přesilovky, stejným způsobem se prosadili v obou případech i domácí.

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297095-sparta-smetla-mistrovsky-zlin-kteremu-se-vzdaluje-predkolo-play-off/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Zlín - Sparta

Hradec Králové - Mladá Boleslav 9:2

Hradečtí hokejisté deklasovali Mladou Boleslav 9:2 a připsali si nejvyšší vítězství v letošní sezoně. Boleslavi se sice podařilo v druhé třetině srovnat na 2:2, Mountfield však rozhodl čtyřmi brankami ještě do konce druhé třetiny, tři další pak přidal v poslední části. Čtyři body si připsal Martin Pláněk a Rastislav Dej, po třech bodech mají na svém kontě Pilař, Vantuch, Knotek a Mertl.

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297110-hradec-sestrelil-mladou-boleslav-deviti-brankami/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Kometa Brno - Plzeň 4:2

Kometa si po dvou nepříjemných porážkách v řadě konečně připsala výhru. Zatímco poslední utkání v hale Rondo pro Brňany dopadlo velmi zle, když Spartě podlehli 2:8, Plzeň Kometa porazila 4:2. Dvěma brankami se o to zasloužil Tomáš Vondráček. 

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297082-brno-si-po-vyprasku-se-spartou-doma-spravilo-chut-s-plzni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Kometa - Plzeň

Slavia - Litvínov 0:1

Slávističtí hokejisté prohráli v dvanáctém utkání ze svých posledních třinácti. Tentokrát nestačili v domácím prostředí na Litvínov, když se zkraje druhé třetiny v přesilovce trefil Petružálek a na jeho gól již nezvládli zareagovat. Severočeši si naopak upevnili druhé místo v tabulce.

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297090-slavia-je-nadale-na-dne-doma-podlehla-litvinovu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Slavia - Litvínov

Třinec - Karlovy Vary 2:1 po prodloužení

Oceláři nadále pokračují v suverénní jízdě základní částí extraligy, i když proti Karlovým Varům se značně zapotili. V prodloužení však nakonec rozhodli o výhře 2:1, gól a asistenci si připsal Jakub Klepiš. Třinec tak vyhrál sedmé utkání v řadě, Vary se nadále potácejí v pásmu zajišťujícím předkolo play-off.

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297093-trinec-udolal-vary-v-prodlouzeni-rozhodl-klepis/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Třinec - Karlovy Vary

Vítkovice - Olomouc 2:1

Přestože se vítkovickým hokejistům na hřištích soupeřů nadále příliš nedaří, v domácím prostředí vykazují nárůst formy. Vyhráli zde již pošesté v řadě, když si poradili s osmou Olomoucí, kterou porazili poprvé v sezoně. Ostravané obrátili nepříznivě se vyvíjející stav zápasu a dvěma góly v rozmezí 33 vteřin ukončili 156minutovou neprůstřelnost olomouckého brankáře Jiřího Trvaje.

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297097-vitkovice-doma-vyhraly-poseste-v-rade-zdolaly-olomouc/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Vítkovice - Olomouc

Liberec - Pardubice 5:1

Bílí Tygři zažívají výborný start do nového roku. Nejdříve se jim podařilo zvítězit na hřišti Slavie, nyní doma smetli Pardubice 5:1. Severočeši si tak upevnili desátou příčku, byť před jedenáctými Karlovými Vary vedou stále pouze o skóre. Pardubice, které bojují o přímý postup do play-off, prohrály čtvrtý z posledních pěti zápasů na hřištích soupeřů.

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/297106-liberec-nemel-potize-s-pardubicemi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Liberec - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články