Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zlín kvůli havárii chladícího zařízení odkládá další zápas

Zlín - Hokejisté Zlína nebudou hrát po havárii chladicího zařízení na stadionu ani páteční extraligové utkání s Olomoucí. Zápas se po dohodě obou klubů odehraje v náhradním termínu v úterý 27. října od 17:30.

Zimní stadion ve Zlíně
zdroj: isifa autor: Pavel Paprskář

Chladicí kapalina unikla prasklým potrubím na hrací plochu v sobotu dopoledne. Zlín proto neodehrál již nedělní duel s Pardubicemi, který byl přeložen na úterý 1. prosince.

Hrací plocha je momentálně bez ledu. Do chladicího systému ještě není napuštěna chladicí kapalina, kterou musel klub objednat v zahraničí. Hokejisté nyní trénují ve vedlejší PSG areně. "Budeme od začátku znovu zamrazovat ledovou plochu, což si vyžádá nějaký čas. Ještě předtím projde potrubí kontrolou, aby se podobná havárie neopakovala," řekl tiskový mluvčí zlínských hokejistů Roman Ordelt.

Vstupenky na oba odložené zápasy zůstávají v platnosti. "Pokud někomu nebude náhradní termín vyhovovat, může vstupenky vrátit tam, kde je koupil," uvedl Ordelt. Zimní stadion Luďka Čajky je v provozu od roku 1957, v 60. letech byl zastřešen. Naposledy prošla hrací plocha rekonstrukcí před šesti lety.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články