Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Z kola nabitého derby vyšel vítězně Hradec i Třinec, vyhrála i Kometa

Praha - Lídr ligy Třinec svůj náročný víkendový program zvládl. Nejdříve udolal druhý Litvínov, nyní vydřel vítězství v derby s Vítkovicemi. Tříbodový úspěch po šesti prohrách zaznamenal i Hradec, který v atraktivním utkání plném gólů přehrál Pardubice 6:4. V moravském derby uspěla i Kometa, která i potřetí v sezoně porazila Olomouc, tentokrát výsledkem 3:1.

Utkání Třinec - Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Vítkovice 2:1

Oceláři si po pátečním vítězství nad druhým Litvínovem připsali další výhru. Tentokrát vydřeli vítězství 2:1 nad Vítkovicemi a další reprezentační přestávku stráví s náskokem na prvním místě tabulky. Moravskoslezské derby rozhodl před vyprodanou halou ve 38. minutě Jakub Orsava a byl to už jedenáctý gól Ocelářů v oslabení v sezoně. U obou branek asistoval Martin Adamský. Domácí si tak připsali čtvrté vítězství v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295488-trinec-v-derby-udolal-vitkovice-a-pokracuje-ve-vitezne-vlne/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Třinec - Vítkovice

Hradec Králové - Pardubice 6:4

Východočeské derby plné branek podruhé v sezoně zvládli lépe domácí královéhradečtí hokejisté. Ti vedli již 5:1, jenže Pardubice dokázaly do poloviny třetí třetiny snížit na rozdíl jediného gólu. Nakonec však Červený osm minut před koncem přece jen pojistil výhru Mountfieldu, který tak po šesti prohrách konečně zvítězil. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295503-hradec-nakonec-zvladl-desetigolove-derby-s-pardubicemi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Hradec Králové - Pardubice

Karlovy Vary - Sparta 5:3

Karlovým Varům se sice v letošní sezoně znovu příliš nedaří, ovšem proti Spartě se jim v každém utkání podařilo bodovat. Svého soupeře z Holešovic dokázaly podruhé v ročníku porazit v normální hrací době, nyní i díky dvěma gólům a jedné asistenci Stanislava Balána. Útočník se trefil v přesilovce a také v samostatném nájezdu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295491-karlovy-vary-si-poradily-se-spartou-balan-zaril/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Plzeň

Kometa Brno - Olomouc 3:1

I ve třetím vzájemném utkání sezony byla šťastnější Kometa Brno, která porazila Olomouc 3:1. Brňané tak nyní mají stejný počet bodů jako třetí Sparta, naopak Olomouc již potřetí v řadě ani nebodovala.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295498-kometa-ani-napotreti-nedala-sanci-olomouci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Kometa Brno - Olomouc

Mladá Boleslav - Litvínov 2:3 PSN

Ztráta Litvínova na první Třinec se po třicátém kole znovu prohloubila, přestože Severočeši nakonec dokázali zdolat Mladou Boleslav 3:2 po samostatných nájezdech. Litvínov tak na Třinec ztrácí již sedm bodů, naopak ale vylepšil náskok na Spartu na pět bodů. Zcela jiné starosti každopádně zažívají Středočeši, kteří již pošesté v řadě nezvítězili.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295485-litvinov-proti-boleslavi-dvakrat-vedl-nakonec-vsak-vyhral-az-na-najezdy/)

Zlín - Liberec 2:1

Zlínští hokejisté se nadále zvedají ze dna a vybojovali již šestou výhru z posledních osmi zápasů. Naopak Liberec po třech vítězstvích v řadě prohrál, a to přes, že po první třetině vedl. Domácí však v průběhu čtyř minut dokázali otočit skóre zásluhou Marušáka a Ondráčka a jsou již na dosah příčkám zajišťujícím předkolo play-off. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295490-zlin-zase-zvitezil-a-predkolo-play-off-ma-jiz-na-dosah/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Zlín - Liberec

Slavia - Plzeň 1:2

Hokejisté Slavie podlehli v předehrávce 30. kola extraligy Plzni 1:2 a navzdory nástupu nového kouče Petra Nováka nebodovali již posedmé za sebou. V tabulce zůstali poslední. Plzeň získala proti svému soupeři první body v sezoně a poskočila z osmé na pátou příčku. Domácí sice vedli, ale ve třetí třetině otočili skóre Ján Sýkora a bývalý slávistický kapitán Petr Kadlec.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/294990-slavia-navzdory-novemu-trenerovi-nadale-prohrava-padla-i-s-plzni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články