Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Vyrovnanému čelu vládne o skóre Plzeň, Třinec i Sparta znovu prohrály

Praha - Hokejová extraliga je po sedmi kolech stále velmi nevyzpytatelná. Oba největší favorité soutěže, Sparta a Třinec, si připsali porážky, Slezané přitom prohráli počtvrté z posledních pěti utkání. Druhou výhru v řadě si naopak připsal obhájce titulu Litvínov, když z čela extraligy sesadil Mladou Boleslav. Třetí porážku v řadě si připsala Kometa, když podlehla Plzni, která vede ligu o skóre před Boleslaví, Hradcem a Libercem.

Radost plzeňských hokejistů
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Liberec - Sparta 5:4 SN

Liberec si v nejatraktivnějším utkání kola poradil se Spartou 5:4 po samostatných nájezdech a se čtrnácti body není na čele extraligy jen kvůli tomu, že Plzeň má lepší skóre. Pražané venku potřetí za sebou prohráli a klesli na třetí místo. Bílí Tygři prohrávali už 2:4, ale obrat dokonal v rozstřelu Branko Radivojevič.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321690-liberec-v-najezdech-dovrsil-obrat-proti-sparte-a-vede-extraligu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Sparta

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321780-hradec-si-vyslapl-na-trinec-ktery-se-v-sezone-nadale-trapi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec

Litvínov - Mladá Boleslav 3:2 SN

Mladá Boleslav se do čela extraligy nevrátí. Středočeši dvakrát prohrávali na ledě obhájce titulu z Litvínova, který ale dvěma obřími hrubkami v obraně nechal svého soupeře dostat se zpět do zápasu. Utkání Severočeši ovládli až v samostatných nájezdech, když rozhodl Hüblův pokus. Litvínov tak podruhé v řadě zvítězil 3:2, znovu po penaltách a znovu díky svému nejlepšímu střelci v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321769-litvinov-nesrazily-ani-dve-hrubky-a-boleslav-porazil-na-najezdy)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Plzeň - Kometa Brno 4:3

Pro Indiány se domácí utkání s Kometou Brno nevyvíjelo dobře. Na začátku druhé třetiny prohrávali už 1:3, přesto dokázali výběr Aloise Hadamczika třemi góly srazit a zvítězit. Vyrovnávací gól i vítěznou branku přitom vstřelil Jakub Lev, a v obou případech se tak stalo po asistencích Kracíka a Kratěny. Plzeň zvítězila už potřetí v řadě a posunula se do čela, naopak Kometa po slibném úvodu do sezony uvadá, když třikrát v řadě prohrála. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321776-plzen-otocila-zapas-proti-komete-a-vyhrala-potreti-v-rade)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Kometa Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321779-vitkovice-se-po-ctyrech-prohrach-probudily-pardubicim-ustedrily-debakl-6-1)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

Chomutov - Karlovy Vary 0:2

Teprve podruhé v sezoně zvítězily Karlovy Vary, když si poradily na ledě Chomutova 2:0. Výběr Vladimíra Růžičky tak podruhé v sezoně prohrál, ani jednou se v zápase nedokázal prosadit. Západočeši drželi jednobrankový náskok od začátku druhé třetiny, druhý gól přidával do prázdné brány Haščák. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321774-karlovy-vary-podruhe-v-sezone-zvitezily-a-odlepily-se-od-dna)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Karlovy Vary

Zlín - Olomouc odloženo

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články