Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vítězné série u konce. Olomouc a Vítkovice další výhry nepřidaly, srazily je Kometa a Sparta

Olomouc a Vítkovice už tak zažívaly skvělý prosinec, sladkou tečku za celým rokem 2017 ale nepřidaly. Ostravané po devíti výhrách v řadě padli doma s brněnskou Kometou 0:1. Olomouc zase neprodloužila svou vítěznou šňůru na šest zápasů a taktéž na vlastním ledě podlehla Spartě 2:5. Náskok na čele tak po třech porážkách v řadě navýšila Plzeň.

Bartošák inkasuje v utkání s Kometou
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice - Brno 0:1

Devět a dost. Parádní vítěznou sérii Vítkovic utnula na ledě ostravského soupeře Kometa Brno, když zvítězila 1:0. O jediný a vítězný gól utkání se v 54. minutě postaral Jan Hruška. Vítkovičtí tak poprvé po deseti zápasech nebodovali, zůstávají ale druzí. Kometa se zase provizorně posunula na páté místo a na čtvrtý Třinec ztrácí pouhé dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366478-vitkovice-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kometa Brno

Litvínov - Chomutov 2:3 SN

Už už to vypadalo na důležitou výhru pro Litvínov. Jenže Severočeši v derby s Chomutovem ztratili vedení 2:1 pouhou minutu a 32 vteřin před koncem normální hrací doby – a navíc ještě přišli i o další bod, když nájezdy ovládli Růžičkovi Piráti zásluhou úspěšných pokusů Koblasy, Vondrky a Růžičky mladšího. Chomutov tak zvítězil 3:2 po samostatných nájezdech a navíc nedovolil Litvínovu vyšvihnout se v tabulce na příčky zajišťující předkolo play-off. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366476-litvinov-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Chomutov

Liberec - Pardubice 4:3

Ještě před vzájemným zápasem byly role prohozené. Loňský finalista z Liberce byl v zóně týmů pro play-out, naopak Pardubice stále pošilhávaly po předkole play-off. A ještě ve třetí třetině to vypadalo, že by bodový rozdíl mezi oběma týmy mohl být ještě větší, když Východočeši vedli na půdě Bílých Tygrů 2:1. Jenže Severočeši dokázali dvěma góly v rozmezí 58 vteřin otočit, přidat ještě čtvrtou trefu, a i když Treille snížil na konečných 3:4, na výsledku to nic nezměnilo. Liberec tak ukončí rok na 10. místě, zatímco Pardubice na jedenáctém.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366477-liberec-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Olomouc - Sparta 2:5

Šestou výhru v řadě nakonec olomoučtí hokejisté do své skvělé šňůry nepřidali. Domácí Kohouti Spartě podlehli na vlastním ledě 2:5. Mora sice dvakrát snížila na rozdíl jediného gólu, trefy Piskáčka a Jarůška ale definitivně rozhodly o triumfu Pražanů, kteří tak zvítězili potřetí v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366480-olomouc-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Sparta

Plzeň - Jihlava 3:1

Třikrát sice bodovali, ale nedokázali v prodloužení, respektive v nájezdech, dotáhnout zápas do vítězného konce. Tentokrát ale proti Jihlavě plzeňští hokejisté nezaváhali. Indiáni zvítězili 3:1, když o výhře rozhodl gólem ze šatny Jan Schleiss. Západočeši tak navýšili náskok na prvním místě na 11 bodů před druhými Vítkovicemi, zatímco Jihlava nadále zůstává poslední o devět bodů za Litvínovem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366479-plzen-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Jihlava

Třinec - Zlín 0:1

Jediný gól v zápase nakonec stačil zlínským Beranům k tomu, aby si zajistili plné tříbodové vítězství v třinecké Werk areně. Domácí Oceláři dílem prohry 0:1 poprvé po devíti soutěžních zápasech nebodovali, o jediný gól se postaral v polovině zápasu Jiří Ondráček. Třinec se tak nepřiblížil prvním třem příčkám, naopak Zlín si pojistil pozice pro předkolo play-off. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366481-zive-trinec-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články