Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselý se rozhodl uzavřít kariéru. Zlín dál povede Svoboda, Hamrlík končí

Další zlínská legenda se rozhodla ukončit ve 40 letech kariéru. Kapitán a dlouholetý hráč Ondřej Veselý už nebude oblékat dres Beranů. V trenérském týmu pokračuje hlavní kouč Robert Svoboda, naopak na vlastní žádost kvůli zdravotním problémům nebude dál trénovat asistent Martin Hamrlík.

Ondřej Veselý
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

"V těchto dnech jsme se dohodli na pokračování spolupráce s trenérem Robertem Svobodou v roli hlavního trenéra A-týmu. Sezona byla po sportovní stránce povedená a trenéři na tom měli velkou zásluhu. Teď nás společně čeká doladění smlouvy a sestavení realizačního týmu," uvedl generální manažer Martin Hosták.

Společně se Svobodou ale už u týmu, který v aktuální sezoně postoupil do předkola play-off, nebude působit Hamrlík. Bývalý úspěšný zlínský obránce podle MF Dnes u mužstva ze zdravotních důvodů končí. "Začínal u mládeže, kde odvedl skvělou práci. Chceme se s ním bavit, jakou formou by mohl v klubu pokračovat," řekl Hosták.

Regionální MF Dnes také informovala o konci kariéry Veselého, který v extralize odehrál 1156 zápasů a získal tři tituly. Z toho dva ve zlínském dresu. "Rádi bychom ho zapojili do dění v klubu," řekl sportovní manažer Beranů Jiří Šolc.

Nové smlouvy ve Zlíně podepsali obránci Dalibor Řezníček a Jakub Ferenc i útočník a nejlepší střelec týmu Zdeněk Okál. Klub uplatnil opci na Štěpána Fryšaru, Daniela Gazdu a Martina Padrnose.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články