Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Ve šlágru kola Plzeň přetlačila Hradec, Litvínov zase udolal Spartu. Jihlava otočila duel s Chomutovem

Sedmnácté kolo se neslo ve znamení těsných zápasů. Hned šest utkání skončilo rozdílem jediné branky. Čistá konta slavili pardubický brankář Klouček a plzeňský Svoboda a velkou měrou se tak zasloužili o výhru nad Mladou Boleslaví, respektive Hradcem Králové. Třinci vyšla odveta za porážku s Vítkovicemi, Jihlava zase otočila téměř ztracené utkání, když s Chomutovem prohrávala už 0:3, nakonec ale Dukla slavila vítězství 4:3 po samostatných nájezdech. Na nájezdy vyhrál také Zlín nad Brnem, Litvínov udolal Spartu gólem v poslední minutě.

Utkání Plzeň - Hradec Králové
zdroj: ČTK/Chaloupka Miroslav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Pardubice - Mladá Boleslav 3:0

Pardubicím se začíná doma dařit a zlepšenou formu na domácím ledě potvrdily také proti Mladé Boleslavi, kterou porazily 3:0 a připsaly si tak doma třetí výhru v řadě. Východočeši přerušili sérii šesti proher proti Středočechům, v brance se zaskvěl Milan Klouček, který pochytal všech 25 boleslavských pokusů a v mikrosouboji porazil Brandona Maxwella. Vítězný gól zařídil francouzský útočník Perret, po něm se prosadili také Ján Sýkora a Beran.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363199-zive-pardubice-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Jihlava - Chomutov 4:3 SN

Do utkání mezi Chomutovem a Jihlavou vstoupili lépe Piráti, kteří po první třetině vedli už o dvě branky. Dukla ale po nepodařeném úvodu dokázala se soupeřem srovnat krok. Za stavu 3:2 se čtyři sekundy před koncem trefil jihlavský Kubalík a zápas tak dospěl do prodloužení. O vítězi nakonec rozhodly až samostatné nájezdy, vítěznou branku si připsal Zeman.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363200-jihlava-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Chomutov

Litvínov - Sparta 4:3

Ačkoli Litvínov třikrát nad Spartou vedl, dokázali Pražané pokaždé zareagovat. Vyrovnaný souboj tak rozhodl až v čase 59:03 Viktor Hübl a přisoudil Litvínovu tři body za výhru 4:3. Proti Spartě se prosadil i Brian Ihnacak, který ještě loni nastupoval v dresu soupeře. Severočeši stáhli ztrátu na Spartu na šest bodů, sparťané navíc padli potřetí za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363201-litvinov-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta

Plzeň - Hradec Králové 1:0

O vítězi utkání mezi Plzní a Hradcem Králové rozhodla jediná branka, kterou vstřelil Jaroslav Kracík a Západočeši tak porazili Hradec těsným výsledkem 1:0. K bodovému zisku Východočechů tentokrát nepomohl ani skvělý výkon Patrika Rybára. Na druhé straně se v bráně blýskl gólman Miroslav Svoboda, který neinkasoval branku už 122 minut. Plzeň nadále drží první příčku v tabulce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363202-plzen-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové

Vítkovice - Třinec 1:2

Odveta ocelářského derby vyšla lépe Třinci, který přetlačil Vítkovice 2:1 a oplatil tak Ostravanům prohru z předehrávky 30. kola (3:4). Třinečtí Oceláři vedli v 18. minutě už 2:0 po brankách Ciencialy a Rákose, korekce Szturce v oslabení před polovinou utkání k bodům pro Vítkovice nakonec nevedla. Třinec si připsal desátý zápas za tři body, Vítkovice mají naopak pasivní bilanci výher a porážek.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363203-vitkovice-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Třinec

Brno - Zlín 2:3 SN

Domácí Brňané dvakrát srovnali se Zlínem krok, ale v nájezdech byli šikovnější Berani, kteří nakonec přetlačili Kometu 3:2, když rozhodl zlínský Fořt, který se trefil také v základní hrací době. Ševci v utkání vedli, ale dvě gólové přihrávky brněnského útočníka Martina Erata znamenaly prodloužení zápasu. Kometa i přes porážku drží kontakt s čelem tabulky, Zlín zase třikrát v řadě bodoval.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363204-brno-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Zlín

Liberec - Olomouc 3:2 SN

Zatímco na venkovních stadionech se trápí, doma je to jiná písnička. Hokejisté Liberce potvrdili, že před vlastními fanoušky se jim daří, a ovládli už třetí duel v řadě. Tentokrát to odnesla Olomouc, která duel dotáhla až do nájezdů. Výhru 3:2 ale nakonec brali Bílí Tygři, když rozhodující zásah si připsal Lukáš Krenželok.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/363167-liberec-potvrdil-domaci-formu-olomouc-zdolal-v-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články