Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Vary potvrdily, že se jim proti Beranům daří, porazily je už podeváté za sebou

Karlovy Vary potvrdily, že se jim proti Zlínu dlouhodobě daří. Západočeši vyhráli ve Zlíně 3:0 a připsali si devátou výhru nad moravským klubem v řadě. Zlín zároveň doma prohrál i pátý zápas v nové sezoně. Brankář Filip Novotný udržel první čisté konto v sezoně.

Utkání Zlín - Karlovy Vary
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Domácí měli v úvodu ideální příležitost dostat se do vedení v přesilové hře, Hladonikův faul ale potrestat nedokázali.

Karlovarský útočník se navíc krátce po návratu z trestné lavice postaral o první gól zápasu, když zpoza branky protlačil puk mezi tyčkou a betonem brankáře Kašíka.

Zlínští byli střelecky aktivnější, ale Novotný chytal spolehlivě a jeho spoluhráči udeřili podruhé po rychlém protiútoku.

Redlich s Vondráčkem provedli brejk a přečíslení dva na jednoho ukázkově a kapitán Energie Vondráček posunul hosty do dvoubrankového vedení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Ve 24. minutě mohl zvýšit náskok Západočechů Redlich, Kašík byl ale připravený. Zlínský gólman svůj tým podržel i v oslabení při vyloučení Veselého, v 31. minutě ale inkasoval potřetí, když jej překonal zlínský odchovanec v dresu Energie Rachůnek.

V závěru druhé třetiny mohl duel zdramatizovat Okál, Novotný ale jeho samostatný nájezd zlikvidoval.

Další šanci snížit měli domácí při Hanouskově vyloučení, Novotného ale nepřekonali. Hosté následně zápas vcelku bez větších problémů kontrolovali, jejich náskok mohl zvýšit Kohout, ale Kašíka počtvrté nepřekonal.

Na druhé straně vypadal slibně Žižkův střelecký pokus, Novotný však o čisté konto nepřišel. V samém závěru duelu došlo i na šarvátku, kterou odstartoval faul Žižky na Novotného.

Berani Zlín - Energie Karlovy Vary 0:3 (0:2, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Hladonik (Flek), 11. Vondráček (Redlich, Osmík), 31. T. Rachůnek (Vondráček, Rohan). Rozhodčí: Hradil, Vrba - Rampír, Bohuněk. Vyloučení: 4:4, navíc Žižka - Vondráček oba 5 min. Bez využití. Diváci: 3113.

Zlín: Kašík - M. Novotný, Trška, Suhrada, Žižka, Dluhoš, Gazda, Matyáš Hamrlík - Kubiš, Fořt, T. Mikúš - R. Veselý, Honejsek. Köhler - Fryšara, Hejcman, Okál - Šlahař, P. Sedláček, Karafiát. Trenér: R. Svoboda.

Karlovy Vary: F. Novotný - Plutnar, Parkkonen, Havlín, Dlapa, Pulpán, Hanousek, Rohan - Flek, Hladonik, T. Rachůnek - O. Beránek, Kulich, Průžek - Kohout, Šik, Koblasa - Vondráček, Osmík, Redlich. Trenér: Pešout.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články