Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

V posledních zápasech nám to tam nepadá, posteskl si karlovarský Gríger

Ani na třetí pokus v sezoně nenašli hokejisté Karlových Varů recept na Litvínov. Před vlastními příznivci podlehli ve 30. kole regionálnímu soupeři těsně 2:3. Z posledních čtyř utkání proto vydolovali pouze dva body z dvanácti možných a opět se jim pomalu vzdaluje elitní desítka. K úspěchu nepomohla domácím ani branka Dávida Grígera, který apeluje na výrazné zlepšení týmu v zakončení.

Dávid Gríger z Karlových Varů v utkání proti Litvínovu
zdroj: ČTK autor: Kubeš Slavomír

"V první třetině jsme si vytvořili nějaké šance, ale chybělo nám kousek štěstí ke vstřelení gólu. Snažíme se střelbu zjednodušit, jenže v posledních zápasech nám to tam nějak nepadá," zoufal si karlovarský útočník.

Dlouho se čekalo na první branku, až ve 33. minutě otevřel skóre Litvínov v oslabení. "Po našem ubráněném oslabení jsme se pak herně zvedli. Věděli jsme, že do konce druhé třetiny musíme vyrovnat," pokračoval slovenský forvard, jenž se o nerozhodný výsledek postaral trefou v čase 38:21. 

"Bohužel jsme na začátku třetí znovu inkasovali a bylo to 1:2, což nebylo příjemné," připomněl čtyřiadvacetiletý hokejista.

"Byl to zápas o jednom gólu. Bohužel jsme ho dostali na začátku třetiny my a už jsme to nedokázali zvrátit," pokračoval. "Litvínov sice má pár top hráčů, kteří jsou zkušení, ale myslím, že i s nimi jsme hráli vyrovnanou partii," dodal.

Nechybělo přitom mnoho, aby se on sám stal hrdinou okamžiku. "Strašně mě mrzí, že jsem při úniku nastřelil pouze tyč a ještě k tomu oni hned z protiútoku vstřelili rozdílovou branku. Snažil jsem se střelu tlačit co nejvíce nahoru, ale chyběl kousek - trefil jsem bohužel jen tu tyčku," litoval Gríger.

"Byla to smůla. Věřím však, že v příštích zápasech se to nějak otočí. My tlačíme, máme dost šancí, ale nechce to tam spadnout. Bylo super, že přišel plný zimák, to se hraje vždy perfektně, ale mrzí mě, že jsme utkání před tolika fanoušky nedotáhli do vítězného konce," uzavřel Gríger.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články