Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

V Litvínově hledají trenéra, který by u týmu nahradil Šlégra

V Litvínově hledají nového kouče, který by nastartoval jejich tým v extralize. To se totiž zatím nedaří šéfovi klubu Jiřímu Šlégrovi, který zastává i pozici trenéra. Předposlední celek tabulky to oznámil po nedělní porážce 3:4 s Olomoucí, která byla pro klub třetím nezdarem za sebou.

Sport
zdroj: ČT4

"Vzhledem k neuspokojivým výsledkům vedení už několik dní jedná s několika adepty na pozici hlavního trenéra a zároveň nevylučuje změny v hráčském kádru," uvedli představitelé Litvínova na klubovém webu. "Chápeme nespokojenost fanoušků a uděláme vše pro to, aby přišla změna a abychom se společnými silami posunuli do vyšších pater tabulky," doplnili.

Bývalý vynikající obránce Šlégr převzal tým v závěru minulé sezony místo odvolaného Milana Razýma. S mužstvem už nedokázal postoupit do play-off, na střídačce ale i poté pokračoval.

Předseda představenstva klubu možnost, že funkci trenéra opustí, v minulých týdnech nevyloučil. Litvínovu se nedaří od začátku extraligy a dosud vyhrál jen tři zápasy. Po 12 kolech je s 11 body předposlední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články