Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

V Karlových Varech pustí na hokej neomezený počet diváků

Na hokejovou extraligu pustí v pátek tolik diváků, kolik se vejde na stadion. To oznámilo vedení Karlových Varů, které hrají ve 26. kole s Mladou Boleslaví. Diváci musejí splnit podmínky, očkování nebo prodělání nemoci covid-19 v předešlých 180 dnech, ale rozhodnutí vlády o omezení návštěvnosti na sportovních akcích na 1000 diváků nerespektují, protože se hraje od 17:30 a omezení platí od 18 hodin.

"Akce je tak zahájena ještě ve starém režimu, kdežto nová vládní opatření vstupují v platnost až v 18:00, přičemž klub akci nemůže v jejím průběhu přerušit," uvedli představitelé Karlových Varů na klubovém webu.

Od 17:30 se hrají zápasy i v Litvínově a ve Vítkovicích, oba kluby ale s rozhodnutím ještě čekají. "Celá situace ohledně omezení kapacity a počtu fanoušků na stadionech se v tuto chvíli intenzivně řeší na úrovni hokejového svazu a vedení Asociace profesionálních klubů ledního hokeje," uvedli zástupci Vítkovic.

V Hradci Králové a v Liberci, kde se bude v pátek hrát od 18 hodin, bude do arén vpuštěno už jen 1000 fanoušků. V obou případech se bude jednat o držitele permanentek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články