Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Ukončí Pardubice sérii porážek? Doma se pokusí o vendetu proti Zlínu

Dohrávkou Pardubice - Zlín se uzavře 22. extraligové kolo. Dynamo půjde do souboje celků z pásma o udržení zatížené šňůrou pěti porážek v řadě, přestože tři z těchto měření sil odehrálo před vlastními příznivci. Z předposledního třináctého místa ztrácí na jedenácté Berany devět bodů. Přímý přenos utkání sledujte od 17:20 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Utkání Zlín - Pardubice
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Hlasitým alarmem musel být pro Pardubické výsledek posledního zápasu, který odehráli na ledě posledního Chomutova, a sever Čech opustili s potupným debaklem 1:6.

"Páteční duel jsme si rozebrali, samozřejmě nejsme s jeho průběhem ani výsledkem spokojeni. Hlavně v první třetině jsme nestačili, vůbec nám nevyšla. Nehráli jsme dobře v přesilových hrách, na nichž také pracujeme," uvedl kouč Břetislav Kopřiva.

Výsledkem 1:6 z pohledu jeho svěřenců skončilo i první měření sil v sezoně ve Zlíně. "Zlín se pohybuje v tabulce nad námi s devítibodovým náskokem. Pro nás je proto střetnutí s ním velmi důležité. Venku hraje výborně, budeme překonávat jeho kvalitní obranu. Věřím v nadšení našich hráčů, že doma to strhneme na svou stranu," pokračoval Kopřiva.

Po zdravotní stránce jsou domácí v pořádku. "Připravujeme ale řadu změn v sestavě, proto jsme poslední tréninky zaměřili na sehrávání pětek a přesilové hry," doplnil Kopřiva.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Hokejisté Zlína klesli po páteční porážce 0:4 se Spartou na jedenácté místo. "Náš výkon nebyl navzdory prohře špatný, bohužel jsme zcela propadli v koncovce. Příčiny nezdaru jsme si rozebrali," řekl trenér Zlína Robert Svoboda.

Berany nyní čekají tři zápasy po sobě se soupeři, kteří jsou v tabulce pod nimi. Po duelu v Pardubicích hostí v pátek Chomutov a v neděli se představí v Mladé Boleslavi.

"Nemusím zdůrazňovat, že tato utkání jsou pro nás důležitá. Věřím, že v nich budeme bodovat a při vyrovnanosti soutěže se vrátíme do středu tabulky," dodal Svoboda, jenž stále postrádá zraněné útočníky Fryšaru s Hermanem.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články