Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Třinec zdolal po obratu Spartu, Liberec je už čtvrtý. V Brně padlo 13 branek

Třinec - Ve šlágru kola zvítězil Třinec nad Spartou také podruhé v sezoně, tentokrát po obratu 3:2. První je ale stále brněnská Kometa, která sehrála divoký zápas doma s Plzní (8:5). Na čtvrtou příčku poskočil Liberec i díky vítězné šňůře. Hradec Králové potvrdil domácí formu, když přetlačil Vítkovice. Naopak hokejisté Zlína doma zaváhali s Mladou Boleslaví.

Oceláři Třinec - Sparta Praha 3:2

V rámci 17. kola extraligy hostil Třinec v prestižním duelu pražskou Spartu a po obratu ve druhé části, ve které vsítili domácí Oceláři tři branky, udělali rozhodující krok ke konečnému vítězství 3:2. Vítěznou branku vstřelil podobně jako v prvním vzájemném utkání sezony Petružálek, Pechovo snížení už k bodům pro Spartu nevedlo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Oceláři Třinec - Sparta Praha

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343095-trinec-po-obratu-ve-druhe-tretine-zdolal-spartu-3-2/)

Chomutov - Litvínov 2:4

Útočník Martin Hanzl se dvakrát prosadil na chomutovském ledě a dirigoval tak vítězství Litvínova nad svým rivalem. Hosté zvítězili 4:2 a upevnili si svou pozici na třetím místě tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Litvínov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343109-hanzl-byl-stredobodem-litvinovskeho-uspechu-v-chomutove/)

Zlín - Mladá Boleslav 1:5

Hráči Mladé Boleslavi slaví vítězství v duelu se Zlínem. Bruslařský klub k triumfu 5:1 dovedly především tři asistence Petra Vampoly. Zlín potřetí v řadě na domácím ledě prohrál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343110-tri-vampolovy-asistence-znicily-sance-zlina-proti-boleslavi/)

Liberec - Pardubice 4:2

Bílí Tygři zvítězili popáté za sebou a v tabulce se po výhře 4:2 nad Pardubicemi vyšvihli už na čtvrtou příčku, Pardubice zůstávají předposlední. Tři body za dvě branky a přihrávku si připsal obránce Radim Šimek. Lašákovu dlouhou neprůstřelnost v brance Liberce ukončil Hubáček. Na výsledku nic nezměnily ani závěrečné potyčky, při kterých bylo rozdáno 65 trestných minut.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343112-liberec-vyhral-popate-v-rade-a-je-uz-ctvrty-lasak-prisel-o-neprustrelnost/)

Olomouc - Karlovy Vary 3:0

V nervózním utkání plném vyloučení rozhodli hokejisté Olomouce o vítězství ve druhé dvacetiminutovce, když se proti Karlovým Varům postupně prosadili Mikúš, Holec a Rác. Brankář Branislav Konrád si připsal u druhé nuly v sezoně 18 úspěšných zásahů. Výsledek 3:0 posunul Hanáky na devátou pozici, naopak Západočeši zůstávají i po 17. kole poslední a na tříbodové vítězství čekají čtyři zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Karlovy Vary

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343114-olomouc-pretlacila-karlovy-vary-3-0-konrad-ma-druhou-nulu/)

Hradec Králové - Vítkovice 2:1

Hokejisté Mountfieldu zvítězili na domácím ledě popáté za sebou, tentokrát zdolali Vítkovice těsně 2:1. Vítěznou branku zařídil ve 44. minutě Dietz, který přihrával také na první branku domácích. Východočeši jsou už pátí, naopak Ostravané klesli na desáté místo a uzavírají pořadí pro předkolo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343116-hradec-kralove-doma-zvitezil-popate-v-rade-vitkovice-udolal-2-1/)

Kometa Brno - Plzeň 8:5

Dechberoucí podívaná, která zvedala vyprodanou arénu ze sedadel, byla před reprezentační přestávkou k vidění v Brně. Domácí Kometa připravila svým věrným příznivcům gólové hody. Plzeňský útočník Kubalík překonal brankáře Vejmelku hned čtyřikrát, přesto odjížděl se svými spoluhráči z moravské metropole bez bodu. Extraligový lídr totiž zatížil konto svého soupeře osmi přesnými zásahy a slavil vítězství 8:5.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Plzeň

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343117-plzni-nepomohl-k-triumfu-v-brne-ani-ctyrgolovy-kubalik-prohrala-5-8/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články